BeniP10&P21 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Igaz hogy más oldal, de már nem az 1. alkalom hogy máshonnan is linkelünk.
Ezt a hirdetést csak véleményezésre szeretném bocsátani. http://www.kepesmotor.hu/pannonia-veteran_motor/p874045
a motort és gazdáját ismerem. Minden részlettel tisztában vagyok. De mielőtt még kotyogok szeretném látni, hogy egy ismeretlen miként tekint rá amolyan közvélemény kutatás aztán majd én is kifejtem bővebben a pluszt
Komment
-
darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn érdeklődtem a tulajnál hogy hogy smint, de álítja hogy TL, de hát sem a kivitel sem az évjárat nem stimmel
Lesz munka vele!
TL semmiképpen!Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 jún. 21, 21:07.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede álítja hogy TL,
Első egy gyönyörű TL, a második egy 59'-es TLF.
Állíthatja az ember, hogy az övé TL?
A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
Nos akkor én jövök. Ennyi idő alatt látom mi az amit mindenki felvet v. felvethet.
Megpróbálom én leírni a hirdetés szövegét azon információkból amiket én összegyűjtöttem:
Eladó egy Pannónia TLT motorkerékpár.
Gyártási év hó. 1956.02
A motor szürke forgalmival rendelkezik és 59-es forgalomba helyezéssel.
Szerkezetileg így került hozzám. Állapota házilag feljavítva "nem rozsdás".
Motorikusan felújítva. új gumik. első nagydobos kerék megvan csak még befűzöm.
Azt hogy miért T1 jegyeit hordozza nem tudom én így hoztam el , de a számok eredetiek és egyeznek + a forgalmi is ott van.
Tehát én így tettem volna + kép + kép a vázszám motorszám-ról.
Barátom egyhengeres történelembe nincs sajnos otthon teljesen. A tl-t a szám elejéből állítja az 59-et a forgalmi forgalomba helyezéséből.
Komment
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz 59-et a forgalmi forgalomba helyezéséből.
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése[ATTACH=CONFIG]8007[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8008[/ATTACH]
Első egy gyönyörű TL, a második egy 59'-es TLF.
Állíthatja az ember, hogy az övé TL?
[ATTACH=CONFIG]8009[/ATTACH]
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzé pedig műtrágyával,
- 3 likes
Komment
Komment