Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mit gondoltok ez megér egy 100ast, vagy nagyon gatya?
    Mindenkinek annyit ér meg, amit fizet érte...Debrecenbe drága, ha forgalmas út mellett laksz, és csak az udvaron mehetsz vele körbe-körbe...ha földút mellett laksz és tudod is használni akkor végülis megéri-csak ne akard felújítani-csak miután a papírjai rendben vannak(egy Ural forgalmi hozzá szintén 100eft körül van-ha van-irónikus, hogy BMW forgalmit már 40eft körül kapsz)

A kis Csepel meg sérvet kap ha a 20 lityis kanna is tele van...üresen üres csónakkal egyesben talán eldöcög a csónak amúgy szerintem valami egyedi cucc...kicsi az Uralnak
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

chemotox és Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        egy ilyen nem való egy veterános hirdetési oldalra
        Ez igen gyorsan eladták
        movisz kedvelte ezt.

Komment

Ez az ár nem sok egy kicsit? Lehet én vagyok kishitű
          Pannónia TLB oldalkocsis
          supermax kedvelte ezt.
          You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Van itt választék ! Beindult az egymás hülyítése mozgalom.http://veteranapro.hu/szolo-motorker...0-pannonia-tlb
            barna kedvelte ezt.

Komment

Kezdőőőőőődik Kezdőőőőőődik Kezdőőőőőődik!!!!!!!!!!!!!

Ha már a ritka egyedek árai így megugrottak akkor úgy gondolom h. a lentebbi érték régióban is várható lenne az ár növekedés...

Komment

Szerintem nincs itt akkora baj, csak 1-2 ember picit elszállt. Illetve egyik húzza a másikat a hülyeségbe mint a birkák Csak ezzel többet ártanak mint amennyit azzal "segítenek" az utókornak hogy fennmaradt még egy ilyen jármű.
                Ezt Én így gondolom
                You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Ezeknek igazából eszükben sincs eladni. Meglátott egy bődült árat valahol , és felütött neki a gondolat hogy bepróbálkozik ő is. A mondás is azt tartja: Amíg lósz@r van, veréb is van. Bár a tudomány szerint, a verebet védett madarak közé kéne sorolni, mert egyre ritkább És ez nem vicc !
                  Kakas és LC 9246 kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Ezeknek igazából eszükben sincs eladni.
                    Ha hírnévre vágynak akkor miért nem csinálnak egy lapot amin felkerülhetne minden olyan veterán amire büszkék mellé szöveges beszámoló és 1-2 felújítási képpel... és az oldalon lenne egy értékelés vagy virtuális árverés...

pl akár itt is lehetne egy veterán publikálás menü
                    joker kedvelte ezt.

Komment

jó napot!! lenne egy t1 es pannoni ám amiből elegem lett és elszeretném adni 100e ft ért. ha valakit érdekelne. sz. forgalmi val van. 1963 as. kipufogó dob és ülés hiánnyal.

a motor mégsem eladó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      madorka kedvelte ezt.

Komment

Colortest üveggyertya készlet

Hűha!

Komment

Kakas, chemotox és -t5- kedvelte ezt.

Komment

chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Erre még én is licitáltam, úgy látszik jó befektetés lett volna!
                            supermax kedvelte ezt.
                            A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Fene tudja... attól is függ, hogy mennyibe fájt az alap cucc. Mivel ez a fogat benne volt a veterán magazinban és
                              az Old Motors restaurálta, feltételezem, hogy a tulaj nem szeretné buktával eladni. Én is árulok két oldalkocsis és motorkulis TLB-t 1.7MFt-ért és a kutyának nem kell, pedig aki tisztában van egy ilyen komplex fogat restaurálási költségével, az tudja hogy ez gyakorlatilag "beker ár".

Komment

Beagle, Kakas és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X