Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    próbálja ... rásózni
    Annyit hozzátennék, hogy a hirdető keres (legalábbis az van a szövegben), úgyhogy inkább lemegyek körülnézni, hátha van valami hasonló az elfekvőben...

Mondjuk furcsa hogy nem tudja mit keres, ez nem szokott előfordulni.
    There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

ja.. Akkor én kérek elnézést! Addig már nem jutottam el a meglepettségtől. De amúgy ha olyan dolgot keres amit egyszer már lefényképezett, akkor inkább a feleségét kérdezze, hogy a legutóbbi nagytakarításnál hova tette
      zsíráf kedvelte ezt.

Komment

Helló!

Rosszul értelmezd a hirdetést. A hirdető a képeken lévő tárgyakat keresi megvételre

Komment

Akármennyire is nem tetszenek nekem a "szláv" országokban gyártott motorok, ez nagyon megnyerte a tetszésem:
          Junak M10
          You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Nagyon szép, de nekem a két Royal Enfield is tetszik, főleg a diesel

Komment

Huuuuuh Royal Enfield. Gyönyörű motorok, s nem csak a régiek. Az újak is szépek nagyon.

Aries88: Nekem bejöttek mindig is a "szláv" motorok, de azt kell mondjam "féltem tőlük" még mind a mai napig.
              (alkatrész ellátottságba, s bonyolultságba).
              Mikor motor vásárláson törtem a fejem, jawa-t azért nem vettem (csepptankosat) mert itthon kevesebb van belőlük, pannónia alkatrész, minden falusi ház udvarán/garázsába akad. De ettől még tetszik az összes jawa.

Komment

dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                De ettől még tetszik az összes jawa.
                Na ,azért mondom !!
                wsievers kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok!

Szépek valóban ezek a Royalok,de úgy gondolom,hogy ezek már Indiában "sültek ki",-ott vették ki őket a "tepsiből".Amit minden bizonnyal tudok,hogy a Rolyal Enfield licenc gyártását India átvette és talán még a mai napig is gyártja,a mai napigban nem vagyok biztos,de gyártották.

Valahol,-régebben olvastam,hogy Indiában elkészítették,a Royal diesel változatát,-lehet,hogy ezt hirdetik?Úgy tudom,hogy a Royal,Angliában,már régen becsukta,a kapuit,de a képeken látható motorok,bár tradicionálisan Angolok,de azért felfedezhetők rajtuk formailag fejlesztések,melyekkel,-gondolom alkalmazkodni kívánnának,a korszerűbb elvárásokat kívánó kereslethez,de az alap,az maradt.A fentiektől függetlenül szép motorok.

Átnéztem a hirdető által kínált összes motort,melyek a maguk nemében különlegességek,sajnálatosnak tartom,hogy árat nem közöl,úgy vélem,hogy az esetleges vásárlók köre,nem a veterán apró és fórum tagjai közül kerül ki,-ettől függetlenül sok sikert kívánok az eladónak!

Üdvözlettel:Che
                  korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Üdv dott!

Én azért döntöttem a Jawa mellett,mert az alkatrészeket olcsóbban és nagyobb biztonsággal tudtam venni hozzá mint a Pannoniához.Ráadásul '74-ben már nagyon várható volt a Pannonia megszűnése is.
                    korompaiistvan és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Che!
                      Váltottam pár mailt a hirdetővel, és bizony, nem az itt mindennapjait töltő veterános pénztárcájéhoz mért árakon eladóak a motorok. Van egy diesel, meg egy benzines 350-es. Mindkettő szép, a dieselre nagyon kíváncsi lennék.
                      Láttam mostanában több, pár éves Enfieldet, ami haveri körben van. Nagon szépek, és elmondás szerint üzembiztosak is, de az még nagyon messze áll a pénztárcámtól, de viszonyításban egy mostani átlag motorhoz árban olcsóbb, és nekem jobban is tetszik.
                      Che kedvelte ezt.

Komment

Komoly: VW Bogár Top-Chop

Click image for larger version

Name:	66589_x570.jpg
Views:	1
Size:	67.7 KB
ID:	132806 Click image for larger version

Name:	66590_x570.jpg
Views:	1
Size:	65.0 KB
ID:	132807
                        UK és wsievers kedvelte ezt.
                        Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Betyár!
                          Nagyon tetszik, bár lenne rá keret!

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            ... bár lenne rá keret!
                            Tudom nincs sok értelme a kijelentésemnek, de így fogalmaznám meg: ha egyáltalán nem jelentene gondot megvenni, akkor megvenném.
                            Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

betyár egy kis dög lehet!

Komment

Ennyiért, ha mákom van igazit veszek.http://veteranapro.hu/jatek/22167-ho...makett-hofherr

Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2012 szept. 25, 13:53.
                                Blackmumus, supermax és Aries88 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X