Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Igaz, hogy ez sem veterán aprós de meg éri a helyet. Nem lenne rossz egy szám nélküli, de nem egy kicsiszolt. Így nekem is van és olcsobban is.

Komment

Pannónia T5 szép állapotban

én ezt találtam, és ha mép papírjai is akasztanám is a futót...
      CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Nekem is tetszik...
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          én ezt találtam, és ha mép papírjai is akasztanám is a futót..
          Első ránézésre olyan Ural-os. Mennyire megtudja változtatni egy motor kinézetét egy más motorokra jellemző festés.

Komment

Ez a katonai festés a legolcsóbb megoldás. No króm, no csíkozás, no problem.
            wsievers és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

A motor szíve.

...és mivel nem kopott --szépen peckesen , akár évekig így állva tudnak maradni .....
              wsievers és bazsimoci kedvelte ezt.

Komment

Attached Files
                Blackmumus, Che és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Újabb példája, hogy egyesek csak sportoltatnak itt minket a fórumon, de a kapott egyértelmű és érthető válaszokat nagyívben ... figyelmen kívül hagyják.
                  Én még egy kicsit rosszul is éreztem magam, hogy olyan kíméletlenek voltunk a valóságot illetően...

Komment

Én azt mondtam a srácnak, hogy mivel adagolható vas, 55-60 ft-ot érhet kilója. ( Ezzel azonos című témában ) Gondoltátok volna hogy egy ilyen főtengely 115 kg ??
                    Blackmumus, CZsolti és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Most ezt nem értem, van egy forgalmim rendszámmal, de nem tudom kié ?! Akkor honnan van? Vagy hogyisvan?

Oldalkocsis T5h forgalmi, újrendszám
                      wsievers, korompaiistvan és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Lai eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Akkor honnan van? Vagy hogyisvan?
                        Hát alaminium vót a tábla kezicsokolom. Nekem ez jutott. Abba a ződ izébe vót becsomagolva. A többit a Zsiga vitte el.
                        madorka, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

CZsolti és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Ez a katonai festés a legolcsóbb megoldás. No króm, no csíkozás, no problem.
                            Csinálj te is katonai Izs 49-est és felejtsd el Edelényt Ortodox módon ecsettel szórva!
                            CZsolti, majdánka és OdinHEM kedvelte ezt.
                            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Olvasom a német MZ-s fórumot, és a következő témára lettem figyelmes:
                              Das MZ Forum für MZ Fahrer • Anmelden
                              Az ürge egy DKW NZ500-ast árul, ami állítólag 1945 óta a földben volt és csak nemrégen ásták ki.
                              http://www.ebay.de/itm/110987096791?...#ht_1334wt_934
                              Click image for larger version

Name:	5cddc0c7fa4d3ad1b9e7111c3f4f5ee5d.jpg
Views:	1
Size:	110.2 KB
ID:	133819
                              Ott is ment a szakértés, hogy ez most mi, meg hogyan, és a többi...

Tetszett az egyik hozzászóló mondata:
                              Nepper , Schlepper Bauernfänger!
                              Ezek szerint nem csak nálunk emlegetik ezt a szokást...
                              A Bauernfänger szó szerint parasztfogó, ők arra értik, mikor valaki palimadarat fog magának...

Az egyik válaszban volt egy érdekes videó a Youtube-ról. Az európai második világháború utolsó napján lezuhant egy amerikai P47 Thunderbolt a Traunsee-be. 60 év után kiemelték és nagyon meg voltak lepve, mennyire jó állapotban maradt meg a gép!
                              P-47 Thunderbolt - Die Bergung der "Dottie Mae" - YouTube

Utoljára szerkesztve a következő által: bazsimoci; 2012 dec. 16, 08:39.
                              wsievers és joker kedvelte ezt.

Komment

Miért , mennyit kér érte ?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X