Igaz, hogy ez sem veterán aprós de meg éri a helyet. Nem lenne rossz egy szám nélküli, de nem egy kicsiszolt. Így nekem is van és olcsobban is.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseén ezt találtam, és ha mép papírjai is akasztanám is a futót..
Komment
-
A motor szíve.
...és mivel nem kopott --szépen peckesen , akár évekig így állva tudnak maradni .....
- 2 likes
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚjabb példája, hogy egyesek csak sportoltatnak itt minket a fórumon, de a kapott egyértelmű és érthető válaszokat nagyívben ... figyelmen kívül hagyják.
Komment
-
Én azt mondtam a srácnak, hogy mivel adagolható vas, 55-60 ft-ot érhet kilója. ( Ezzel azonos című témában ) Gondoltátok volna hogy egy ilyen főtengely 115 kg ??Blackmumus, CZsolti és 4 további látogató kedvelte ezt.
- 6 likes
Komment
-
Most ezt nem értem, van egy forgalmim rendszámmal, de nem tudom kié ?! Akkor honnan van? Vagy hogyisvan?
Oldalkocsis T5h forgalmi, újrendszámwsievers, korompaiistvan és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
-
Lai eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor honnan van? Vagy hogyisvan?
- 4 likes
Komment
-
ApaE
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz a katonai festés a legolcsóbb megoldás. No króm, no csíkozás, no problem."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
Olvasom a német MZ-s fórumot, és a következő témára lettem figyelmes:
Das MZ Forum für MZ Fahrer • Anmelden
Az ürge egy DKW NZ500-ast árul, ami állítólag 1945 óta a földben volt és csak nemrégen ásták ki.
http://www.ebay.de/itm/110987096791?...#ht_1334wt_934
Ott is ment a szakértés, hogy ez most mi, meg hogyan, és a többi...
Tetszett az egyik hozzászóló mondata:
Nepper , Schlepper Bauernfänger!
Ezek szerint nem csak nálunk emlegetik ezt a szokást...
A Bauernfänger szó szerint parasztfogó, ők arra értik, mikor valaki palimadarat fog magának...
Az egyik válaszban volt egy érdekes videó a Youtube-ról. Az európai második világháború utolsó napján lezuhant egy amerikai P47 Thunderbolt a Traunsee-be. 60 év után kiemelték és nagyon meg voltak lepve, mennyire jó állapotban maradt meg a gép!
P-47 Thunderbolt - Die Bergung der "Dottie Mae" - YouTube
Utoljára szerkesztve a következő által: bazsimoci; 2012 dec. 16, 08:39.
- 2 likes
Komment
Komment