bazsimoci eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
movisz kedvelte ezt.
- 1 like
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz egy eredetinek látszó ritka TL km óra
Komment
-
Nos akkor én mint eladó is hozzászólok a témához. Erre a kilométeróra tegnap 1 órán belül legalább 6-7 telefonhívás és vagy 3-4 e-mail érkezett! és valószínűleg 20.000-ért el is fog kelni! Nem írom meg a vevő nevét, de ismert hazai veterános... Már lefoglalta az órát, ma küldök neki még képeket...
Sajnálom, hogy itthon néhány embernek nem tetszett az "ajánlatokat várok" szöveg, de ebben az esetben is beigazolódott, hogy kár lett volna HUBA Úrnak odaadni az órát az első telefonhívására 10.000 forintért, ugyanis ő azon sértődött meg, hogy nem adtam neki oda... Többet nem fogok írni a témához, mindenki döntse el kinek van igaza, én tudom mi volt az igazság, de tudom, hogy valakiket úgysem fogok tudni meggyőzni...
- 4 likes
Komment
-
DCS eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekár lett volna HUBA Úrnak odaadni az órát
Bizony kár lett volna! Mert az is csak akkor tárgyalt velem, amikor a vaterán vásároltam tőle szimmeringet első teleszkóphoz, máskor az egyébként tisztelettel megfogalmazott levelemre még egy nemet sem volt képes írni a megmondó úr.
- 3 likes
Komment
-
DCS eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseErre a kilométeróra tegnap 1 órán belül legalább 6-7 telefonhívás és vagy 3-4 e-mail érkezett! és valószínűleg 20.000-ért el is fog kelni!
baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenincs rajta az mnosz felirat szerintem persze a belseje se ugyanaz mint a többi km óra meg a külseje is másbaxy1 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Nos a mutatója és számlapja is eredetinek tűnt kép alapján, felteszem alul a menetes rész bakelit volt, kérle kedves DCS erősíts meg ebben. Hogy van-e rajta mnosz felirat vagy nincs sztem nem számít nekem egyiken sincs pedig van 3 is eredeti... Persze lehet engem átvágtak. Úgyhogy továbbra is fenntartom hogy ez bizony TL-re való óra volt ami nem olcsó, mert ritka a vékony mutatós TL-re való óra. Gratulálok a sikeres adáshoz remélem megkaptad amit gondoltál érte.
üdv, Odin
sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt honnan lehet tudni? Van valamilyen különleges ismertető jele?
- 2 likes
Komment
-
Pannonia főtengely
Erről kíváncsi lennék kinek mi a véleménye.
Főtengely felújítással kapcsolatban sosem hallottam pozitív véleményt, vannak még olyan szakemberek akik ezt normálisan fel tudják újítani?
Komment
-
Nem lehet hogy mindig csak az elégedetlenőket lehet hangosabban hallani ? Én nem tudok ilyent csinálni , de van min. kettő ismerősöm aki tud . Igazán csak az Ő (szügségtelen )védelmükben körmölgetek itten . Mert azért valjuk be nem kihívás ezen tipusscalád föteng . javítása . A problémát inkább abban látom , hogy pl. az itt fórumozók nagy százaléka felhördül (szinte minden árfekvésen ami meghalad kb 6-8 doboz cigit ) az ártól .....mivan annyér veszek egy blokkt
aztán igazság szerint --kicsit meglepett a célszerszámok (Pannónia ) elleni hozzászólások , és azok elfogadása is . Mert ugye akkor hiába csinál szegény gépes jó munkát , nagy az esély az e...szásra .......
- 3 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehogy pl. az itt fórumozók nagy százaléka felhördül (szinte minden árfekvésen ami meghalad kb 6-8 doboz cigit) az ártól ...mivan annyér veszek egy blokkt
Ja, elérhetőséget kérhetek?
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn nem tudok ilyent csinálni , de van min. kettő ismerősöm aki tud . Igazán csak az Ő (szügségtelen) védelmükben körmölgetek itten . Mert azért valjuk be nem kihívás ezen tipusscalád föteng . javítása
Tavaly egy Simson Star főtengelyét újíttattam fel egy helyi gépműhelyben. Nem beszéltünk árról,de kihangsúlyoztam,hogy jó legyen!! Ugyanezt a választ kaptam,amit te is írtál "nem kihívás ezen tipuscsalád főteng. javítása" Én szégyelltem magam a kérésem miatt! Majd,beépítés után első próbakör= úgy rázott,hogy 20 km motorozás után bizsergett a talaj a lábam alatt!! Úgy vélem ezek után jogos a félelmem és az elégedetlenségem! Ráadásul,ahol a hengeremet fúrják (bennük megbízom),ott ők nem vállalnak Pann. főtengelyt. Kérdeztem,tudnak-e ajánlani valakit,válasz= "olyat tudok,aki csinálja,de olyat,aki jól...."
Szóval,ha te tudsz olyat,akkor oszd meg kérlek!
Komment
-
Nekem a motorjaim főtengelyét és hengerét egy szegedi illető újította fel.
Itteni veterános körökben jól ismert, a három motoromból (ami persze szakszerű összeszerelés mellett) még az egyik sem csörög, szorult meg, hullott szét! Pedig motoroztam velük nem keveset. Simson KR51/1, Simson SR2e, Pannónia T5. A Pannónia volt most a legutolsó, mentem vele kb 1000 km-ert, ősszel leszedtem a hengerfejet, s ha már arra jártam belenéztem a hengerbe is, szorulásnak, bárminek nyoma nincs! Nálam ő a MESTER, nem fiatal a bácsi, de bárkinek aki erre veteránozik szívesen ajánlom!korompaiistvan és barna kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
Komment