Szervusztok. A tájékoztatás nagyon korrekt a motorral kapcsolatban. Gondolom, aki ilyen anyagi áldozatot hoz az ,személyesen elmegy megnézni ( vagy kér még képeket célorientáltan ).Figyelembe kell venni ,hogy a "felújításhoz" minden van, bár az nem derül ki ,hogy az konkrétan mit takar és azt az ár tartalmazza, vagy sem. Váltó nincs , bár a 69-hez 400-500 E ért már beszerezhető. Ebben az esetben lehet csere-berélni 51/2- re a blokkot és a váltót. A papír kérdést nem értem viszont . ... évekig használtam és lábon vittem haza..... ( ha nem pontos az idézet bocs , de ez a lényeg az idézetben ). Mindentől függetlenül a 3000 Euro ( a + amit adnak hozzá ? ) , ha alkatrésznek használjuk - árában van. Az árakat nézzük ( újak ! ): gyújtáskapcsoló :193.- E ( és ez ,csak a bele ! ), fényváltó kormánykapcsoló : 120 (?) Euro - fejből nem tudok többet . Szóval erősen zsebbe kell nyúlni, ha valaki ebbe fog bele . A 69 -es blokk -2956 db - nagy "kincs" . Üdvözlettel.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Én csak azt nem értem hogy akinek egyszer ilyen kincs kerül a birtokába miért válik meg tőle? Jó mindig kerülhet olyan helyzetbe az ember fia hogy olyat kell megtennie amit más egyébként soha, de lehet ilyen esetekben is van kivétel?! Tisztában van az árakkal is mert sem kevésé sem túl sokért nem árulja (köszönöm dafko54 az infokat ), az is lehet hogy most nincs rá lehetősége hogy megszépítse, de ha még a nem rávaló dolgok helyett is meg van a hozzávaló... Nem értem, de mindegy ez az én problémám. Szép nagy "vas" annyi szent én örülnék neki, ha egy ilyen állna itthon a fal mellet
Komment
-
Én is beszéltem a tulajdonossal.Vasárnap szerettem volna elmenni,de azt mondta,hogy jövő héten kitalál egy időpontot és akkor összehívja az érdeklődőket akik egyszerre megnézhetik.Kissé körülményes.A csomagtartó és az első sárvédő sem jó.Az első kerék is furcsa mintha nem BMW lenne.
A kardán és a két ülés is Uralnak tűnik.A BMW hátsó sárvédő hátsó harmada eredetileg felhajtható!Utoljára szerkesztve a következő által: FN M 13; 2013 febr. 24, 16:39.
Komment
-
Szervusz . Mit találtál ?? Miért annyi az ára a kínált "69" -nek ? Gondosan összerakott darab napi használatra alkalmas - és a kora is tisztességes , 60 év felett van . Egy jó minőségű dugattyú 120 Euro felett van ( a csapszeg , meg a gyűrű ebben az árban nincs benne ). Lehet beletenni "ajtókilncsből" öntöttet is , de ha egy alapos megragadás tönkreteszi a hengert - na az a marha drága. Ezek a kvalitású motorok ( most nem csak a bajor gépekre értem ), már befektetések, ha nem lopják el, nem törjük össze , ezek már megmaradnak az utókornak. Olcsóbbak már nem lesznek és ami nagyon fontos, több nem lesz belőlük, mint amennyit gyártottak . A műszakilag érdekes járműveknél ( főleg viszonylag kis darabszámban ) , csak idő kérdése, hogy féltett kincs legyen valakinél. Ezt úgy gondolom , hogy ezeken az oldalakon nem kell külön ecsetelnem. Üdvözlettel.Utoljára szerkesztve a következő által: dafko54; 2013 febr. 24, 08:04.
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...na de ez akkor is csak egy „tehén” -- (vagy nem jól mondom ,Balázs ?)
Komment
-
Üdv!Az árral kapcsolatban jegyezném meg,Volt egy traktor .itthoni ár:7 kiló Hollandia 4.8 milla.Mindegy a BMV az GÉP nagybetűvel.De láttam olyat is alkatrészben:magyar beszerzés 20000 német 5000 ez forintban átszámolva.Legyen a komának szerencséje adja el.A vevő meg örüljön hogy hozzájutott egy ritka darabhoz egy vagyonért.
Annyit még,hogy azért nem dupla v mert ez nem igazi BMW.Van rajta pancsi meg ez-az.
Komment
-
Azzal együtt kár ezen rágódni , tök normális ez az ár . Mert ugye ha csak a 2 000 000 -ós pannóniákhoz hasonlítom , akkor is ez jön ki jól . Mert a festék , króm , csikozás.......mindkettőre azonos áru . Meg a kedvenc témám : mi van ha nem eredeti rajta egy két vacak ? --csak egyszerüen szépre és jóra van megcsinálva ? --és a gazdája hihetetlen jókat motorozik vele ?
és mint alkatrész -még mindig nem került többe mint a darabkban eladható értékeUtoljára szerkesztve a következő által: joker; 2013 febr. 24, 20:05.
Komment
-
kavycka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKár ezért Cz-ért ha már ennyi munkát bele őlt miért nem sikerült eredetire felújitani még egy 100as hogy Cz kinézete legyen
- 4 likes
Komment
Komment