CZsolti eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Elég furcsa egyveleg az a gép ha a kikiáltási árát tekintjük másodlagosnak akkor is. Van annak még hiánya és buktatója! Eredetiben tényleg szép gépek voltak és az akkori KGST-s gépek között szedték is a lábukat. Elnézést semmi rossz akarat nem vezérelt,de az eredeti "pupos" nem ilyen.
- 2 likes
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNe vedd magadra Zsolti! Szerintem mir-mur a hirdetőre gondolt... Ha jól sejtem.CZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
A veterán aprón : " Duna oldalkocsi"
Mir -mur elindított egy lavinát ! Jogosan !
Na erre mondtam én ,hogy az ilyen hirdetéseket indoklás nélkül törölni !!A válasza nem ide való !
Legyünk már emberek !!Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2013 márc. 14, 18:05.
- 3 likes
Komment
-
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 márc. 16, 17:44."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Hááát "jó" ár... Lehet hogy egyen van de szerintem jó párunk min egy oldalon sorolni tudná hogy mi is hiányzik róla... És ahogy néztem cukorabbnál cukorabb dolgok amik még minimum + ennyibe kerülnek. Így már nem is biztos hogy oolyan jó az ár, mégha egyben van sem. Ennyit a papír nem ér plusszban. DE természetesen kivánom hogy legyen szerencséje és el tudja adni a motort!
csepel 250 motor 500 ért
Ez lehet hogy nincs egyben, de ha pénzem lenne én inkább erre neveznék be.baxy1 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Remélem elkelt szeretem ha megy a dolog én csak így hívom . Ha kell vigyed , de ha nem akkor ne játszd el a nagy halált és alkalmi harmadrendű áron akarod megvenni mert nem megy
a csepel 500 - ért eddig azért nem kelt el mert nincs egyben pedig nevetséges a dolog inkább úgy mondanám sima liba(ha valaki érti olvassa nevetve aki nem az
írjon)
- 2 likes
Komment
-
Hajtókar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRakjunk 350-es vázba Babetta blokkot, és ezt írjuk a tankra: GYÁWA
Egy photoshopos képet is megérdemelne.Utoljára szerkesztve a következő által: AWO(Jani); 2013 márc. 18, 11:01.OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
AWO(Jani) eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy photoshopos képet is megérdemelne.
Chiptuningolt vevőriasztó.
Ja igen copyright: Google Image Result for http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/10/Jawa_350_red_l_TCE.jpgUtoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2013 márc. 19, 00:02.Hajtókar kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment