Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha rosszat írtam, akkor elnézést. Senkit nem akartam megbántani. Ha véletlenül szándékom ellenére sikerült, akkor elnézésedet kérem. Nekem csak az tűnt fel, hogy a blokk a vázban szerintem nem ehhez a vázhoz tartozik eredetileg. A gép előtt darabokban lévő blokk jobban hasonlít az eredetihez. Egy blokk pedig azért több, mint típusidegen alkatrész. Hozzáteszem, hogy mindezt egy kép alapján írtam. Ha tévedtem, akkor bocsánatot kérek.
    Pontos voltál, peregyes blokk van benne, másra gondolhattak.

Komment

Elég furcsa egyveleg az a gép ha a kikiáltási árát tekintjük másodlagosnak akkor is. Van annak még hiánya és buktatója! Eredetiben tényleg szép gépek voltak és az akkori KGST-s gépek között szedték is a lábukat. Elnézést semmi rossz akarat nem vezérelt,de az eredeti "pupos" nem ilyen.
      OdinHEM és wsievers kedvelte ezt.

Komment

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ne vedd magadra Zsolti! Szerintem mir-mur a hirdetőre gondolt... Ha jól sejtem.
        Pontosan így van ! Eddig ketten csaptak be. Az egyik ez a hirdető, a másik vet..dog. Neked Zsolti igazad van, sajnálom ha félreértettél.
        CZsolti kedvelte ezt.

Komment

A veterán aprón : " Duna oldalkocsi"
          Mir -mur elindított egy lavinát ! Jogosan !
          Na erre mondtam én ,hogy az ilyen hirdetéseket indoklás nélkül törölni !!A válasza nem ide való !
          Legyünk már emberek !!
          Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2013 márc. 14, 18:05.
          CZsolti, mir-mur és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Nocsak! Egy reális árú Csepel 250-es: Csepel 250
            Click image for larger version

Name:	névtelen.JPG
Views:	1
Size:	94.7 KB
ID:	134835
            Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 márc. 16, 17:44.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Üdv valóban így van csak ha megnézed mi kell rá ,illetve mit kell lecserélni akkor sok

Komment

Jól van de ugyanilyen hiányokkal általában 800 körül szokott lenni, sőt ennek papírja is van!
                Meg ennek motor formája is van, nem egy halom ócskavas...
                Beagle, mir-mur és baxy1 kedvelte ezt.
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Nem tudom én nem annyira ismerem a típust csak 1 van az full más a főrészeket kivéve
                  wsievers kedvelte ezt.

Komment

Hááát "jó" ár... Lehet hogy egyen van de szerintem jó párunk min egy oldalon sorolni tudná hogy mi is hiányzik róla... És ahogy néztem cukorabbnál cukorabb dolgok amik még minimum + ennyibe kerülnek. Így már nem is biztos hogy oolyan jó az ár, mégha egyben van sem. Ennyit a papír nem ér plusszban. DE természetesen kivánom hogy legyen szerencséje és el tudja adni a motort!

csepel 250 motor 500 ért
                    Ez lehet hogy nincs egyben, de ha pénzem lenne én inkább erre neveznék be.
                    baxy1 kedvelte ezt.

Komment

Hoppá! Nincs meg a hírdetés! Ezek szerint elkelt! Jó hamar.....

Komment

Remélem elkelt szeretem ha megy a dolog én csak így hívom . Ha kell vigyed , de ha nem akkor ne játszd el a nagy halált és alkalmi harmadrendű áron akarod megvenni mert nem megy

a csepel 500 - ért eddig azért nem kelt el mert nincs egyben pedig nevetséges a dolog inkább úgy mondanám sima liba(ha valaki érti olvassa nevetve aki nem az
                        írjon)
                        OdinHEM és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Hajtókar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Rakjunk 350-es vázba Babetta blokkot, és ezt írjuk a tankra: GYÁWA
                          Jaajjajjaaaajjjaaajjaajjj!! Ez már fájt. ( az oldalam a röhögéstől.)
                          Egy photoshopos képet is megérdemelne.
                          Utoljára szerkesztve a következő által: AWO(Jani); 2013 márc. 18, 11:01.
                          OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Hol lehetne megnézni ezt az összeállítást mert nagyon érdekelne.

Komment

AWO(Jani) eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Egy photoshopos képet is megérdemelne.
                              Hááát ezt találtam: Click image for larger version

Name:	GYAWA-350.jpg
Size:	40.3 KB
ID:	134844

Chiptuningolt vevőriasztó.

Ja igen copyright: Google Image Result for http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/10/Jawa_350_red_l_TCE.jpg
                              Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2013 márc. 19, 00:02.
                              Hajtókar kedvelte ezt.

Komment

Ez tényleg áron alul van.
                                Click image for larger version

Name:	MZ-trophy.JPG
Size:	94.3 KB
ID:	134845
                                sinter és wsievers kedvelte ezt.
                                Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X