UK eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Úgyis tudom hogy valaki tényleg összerakja a babetta blokkos koncepciómat. Sok hülye ötletem volt már, verhó tankba fejsze belevágva majd körbeforrasztva hogy ne follyon, ezt is megcsinálták. A mai napig (nem) megy. Egy sufni mögött áll, oda járnak hugyozni, az évek alatt szó szerint lehugyozták róla a hengert.Utoljára szerkesztve a következő által: Hajtókar; 2013 márc. 19, 14:17.
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHááát ezt találtam:
Valami fantasztikus az ecsetkezelésed"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValami fantasztikus az ecsetkezelésed
Ja igen, a 3,5 természetesen LE-ben értendő a gép teljesítményére utaló adat. Copyright!!!!
- 2 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés ez is Paint
Tied a pálma. GYAWA-California.
- 2 likes
Komment
-
Jawa 350 2600KM-el!
Félreértés ne essék kérem az eladó részéről, csak nem találom hirtelen a másik topikot szerintem ez nagyon szépen meg maradt az utókornak. Az árát nem tudom mennyire reális. Én magam esze szerint jó vételnek gondolom.supermax kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJawa 350 2600KM-el!supermax kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég mindig találni érdekes hirdetéseket más portálokon is :
[ATTACH=CONFIG]14798[/ATTACH]
Komment
-
kavycka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz az utolsó kiadások egyike 12V ha jól tudom tthon talán nem is forgalmazták
- 2 likes
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs ha tényleg nem volt rajta matatva
Nézegessétek !(nem a motorokat )
(Lehet én vettem észre valamit hibásan ,de ha nem ,akkor....)
Komment
Komment