Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez tényleg áron alul van.
    Más cuccokat is hirdetnek ilyen áron. Egyet felhívtam, hogy megadjam a postacímemet, ahová küldheti az árut. Asszongya, hogy az árról még nem beszéltünk. Mondom, hogy dehogynem. 1 Ft. Utánvétel esetén az meg éppen nem számlázandó tétel a kerekítési szabály miatt. Még ő volt felháborodva.
    barna, Beagle és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Úgyis tudom hogy valaki tényleg összerakja a babetta blokkos koncepciómat. Sok hülye ötletem volt már, verhó tankba fejsze belevágva majd körbeforrasztva hogy ne follyon, ezt is megcsinálták. A mai napig (nem) megy. Egy sufni mögött áll, oda járnak hugyozni, az évek alatt szó szerint lehugyozták róla a hengert.
      Utoljára szerkesztve a következő által: Hajtókar; 2013 márc. 19, 14:17.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Hááát ezt találtam:
        Photoshop kezdőknek 1. tanóra...
        Valami fantasztikus az ecsetkezelésed
        OdinHEM és CZsolti kedvelte ezt.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Valami fantasztikus az ecsetkezelésed
          Köszi. Tényleg azzal csináltam. (Paintbrush - Start menü, kellékek). De ne gondold, hogy pihent aggyal hoztam össze. Éjfél előtt 1/2 órával olvastam a photoshopos igényt. Ahhoz még nem voltam elég fáradt, hogy kilépjek innen. Kerestem két képet és összeraktam belőlük a gépet. Felemelő érzés volt, hogy ilyen jól haladok végre egy motorátalakítással.

Ja igen, a 3,5 természetesen LE-ben értendő a gép teljesítményére utaló adat. Copyright!!!!
          OdinHEM és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Tessék:
            Gyáwa...az új típus:
            Click image for larger version

Name:	24_507.jpg
Views:	1
Size:	75.9 KB
ID:	134858
            és ez is Paint :P
            kollarg, baxy1 és 4 további látogató kedvelte ezt.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              és ez is Paint
              Hiába, jó alapból könnyű dolgozni. ...
              Tied a pálma. GYAWA-California.
              baxy1 és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Hát ez szenzációs lett kár ,hogy nem gyártják már vagy most kezdik?

Komment

Még mindig találni érdekes hirdetéseket más portálokon is :

Click image for larger version

Name:	ScreenShot001 (960 x 768).jpg
Size:	136.1 KB
ID:	134862
                  Utoljára szerkesztve a következő által: madorka; 2013 márc. 21, 14:58.

Komment

Jawa 350 2600KM-el!
                    Félreértés ne essék kérem az eladó részéről, csak nem találom hirtelen a másik topikot szerintem ez nagyon szépen meg maradt az utókornak. Az árát nem tudom mennyire reális. Én magam esze szerint jó vételnek gondolom.
                    supermax kedvelte ezt.

Komment

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Jawa 350 2600KM-el!
                      Szerintem is nagyon szép motor. Az ára szerintem reális, tekintettel arra, hogy kínáltak itt nemrég félig roncs MZ-t 500-ezerért. Látszik, hogy vigyáztak rá még tárolás közben is. A krómozás nagyon szépnek és épnek tűnik. Gyenge tároláskor minimum rozsdálni kezd valahol.
                      supermax kedvelte ezt.

Komment

Bizony szép az a motor! És ha tényleg nem volt rajta matatva akkor igazi kuriózum! Hihetetlen hogy nem használták csak ilyen keveset... Én biztos nem bírnám megállni
                        OdinHEM és supermax kedvelte ezt.

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Még mindig találni érdekes hirdetéseket más portálokon is :

[ATTACH=CONFIG]14798[/ATTACH]
                          Ez az utolsó kiadások egyike 12V ha jól tudom tthon talán nem is forgalmazták

Komment

kavycka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Ez az utolsó kiadások egyike 12V ha jól tudom tthon talán nem is forgalmazták
                            A motor tényleg szép, 6v-os és távolról sem az utolsó kiadások egyike. Egy szép chopperre hajazó gép, ami nem chopper, de még a custom kategóriába sem férne bele. Szegény JAWA olyan magasra épített vázzal készült, hogy képtelenség volt szép chopper utánzatot csinálni belőle. Ez egy korrek túrásított változat - ahogyan a hirdetője is írja. A blokkja és a vázkialakítás plusz a kiegészítők miatt inkább 1980-körüli lehet. Az ára és a kinézete alapján több, mint alkalmi vétel. Erre mondják, hogy a bolondnak is megéri.
                            OdinHEM és kavycka kedvelte ezt.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              És ha tényleg nem volt rajta matatva
                              Én azért elgondolkoznék !Hosszasan nézegettem ezt, és a többi hirdetését . Nem vagyok Columbo ,de .........
                              Nézegessétek !(nem a motorokat )

(Lehet én vettem észre valamit hibásan ,de ha nem ,akkor....)

Komment

Benéztem erre gondoltamClick image for larger version

Name:	2013-03-22 20 30 17.jpg
Size:	162.7 KB
ID:	134867

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X