Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Más cuccokat is hirdetnek ilyen áron. Egyet felhívtam, hogy megadjam a postacímemet, ahová küldheti az árut. Asszongya, hogy az árról még nem beszéltünk. Mondom, hogy dehogynem. 1 Ft. Utánvétel esetén az meg éppen nem számlázandó tétel a kerekítési szabály miatt. Még ő volt felháborodva.
Úgyis tudom hogy valaki tényleg összerakja a babetta blokkos koncepciómat. Sok hülye ötletem volt már, verhó tankba fejsze belevágva majd körbeforrasztva hogy ne follyon, ezt is megcsinálták. A mai napig (nem) megy. Egy sufni mögött áll, oda járnak hugyozni, az évek alatt szó szerint lehugyozták róla a hengert.
Utoljára szerkesztve a következő által: Hajtókar; 2013 márc. 19, 14:17.
Köszi. Tényleg azzal csináltam. (Paintbrush - Start menü, kellékek). De ne gondold, hogy pihent aggyal hoztam össze. Éjfél előtt 1/2 órával olvastam a photoshopos igényt. Ahhoz még nem voltam elég fáradt, hogy kilépjek innen. Kerestem két képet és összeraktam belőlük a gépet. Felemelő érzés volt, hogy ilyen jól haladok végre egy motorátalakítással.
Ja igen, a 3,5 természetesen LE-ben értendő a gép teljesítményére utaló adat. Copyright!!!!
Jawa 350 2600KM-el!
Félreértés ne essék kérem az eladó részéről, csak nem találom hirtelen a másik topikot szerintem ez nagyon szépen meg maradt az utókornak. Az árát nem tudom mennyire reális. Én magam esze szerint jó vételnek gondolom.
Szerintem is nagyon szép motor. Az ára szerintem reális, tekintettel arra, hogy kínáltak itt nemrég félig roncs MZ-t 500-ezerért. Látszik, hogy vigyáztak rá még tárolás közben is. A krómozás nagyon szépnek és épnek tűnik. Gyenge tároláskor minimum rozsdálni kezd valahol.
Bizony szép az a motor! És ha tényleg nem volt rajta matatva akkor igazi kuriózum! Hihetetlen hogy nem használták csak ilyen keveset... Én biztos nem bírnám megállni
Ez az utolsó kiadások egyike 12V ha jól tudom tthon talán nem is forgalmazták
A motor tényleg szép, 6v-os és távolról sem az utolsó kiadások egyike. Egy szép chopperre hajazó gép, ami nem chopper, de még a custom kategóriába sem férne bele. Szegény JAWA olyan magasra épített vázzal készült, hogy képtelenség volt szép chopper utánzatot csinálni belőle. Ez egy korrek túrásított változat - ahogyan a hirdetője is írja. A blokkja és a vázkialakítás plusz a kiegészítők miatt inkább 1980-körüli lehet. Az ára és a kinézete alapján több, mint alkalmi vétel. Erre mondják, hogy a bolondnak is megéri.
Komment