Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Sziasztok
Hűha, bevallom nem számítottam ekkora érdeklődésre Akkor hogy szépen sorban válaszoljak, t5 ha megnyered a lottót, a tiéd Persze ha én nyerem meg, akkor már nem lesz eladó! Én is sokszor álmodozom egy lottó 5-ösről, mert az első dolgom a Dácia felújítatása lenne. És akkor az ára...Azért nem írtam konkrét árat a hirdetésbe, mert nem szeretném ha valaki csak az "olcsósága" miatt, akár haszonvasat látna benne. De ha olyan valaki érdeklődne iránta, akinek komoly felújítási szándékai vannak, 20.000 Ft + az eredetiség vizsgálat átvállalása áron odaadnám. Én ezt az autót nem haszonszerzés miatt szeretném eladni, hanem valóban azért, hogy ne kerüljön bontóba....Ha már én nem tudok sajnos többet tenni érte.
Beagle, taluga és 5 további látogató kedvelte ezt.
Jól látod, megint itt bujkálok. Igazából írásban adtunk számot, de ha minden jól megy átugrottam a lécet, igaz rezgett kicsit.
Még holnap egy, aztán már csak 2 van hátra. Ebben a félévben...
De ha olyan valaki érdeklődne iránta, akinek komoly felújítási szándékai vannak, 20.000 Ft + az eredetiség vizsgálat átvállalása áron odaadnám.
Nahát, ez nagyon baráti ár, többre tippeltem. Habár egyáltalán nem ismerjük egymást, ez alapján az jutott eszembe, hogy megérdemelnéd hogy megtarthasd és rendbe tudd hozni saját célra, vasárnapi autónak.
Nekem az mindennél többet jelentene ha tovább "élne", ha már nem nálam, akkor olyan valakinél aki szánna rá időt és energiát, hogy rendbe tegye. Nekem elnyűhetetlen volt, konkrétan kétszer fordult a kilométeróra még használtam
Nekem elnyűhetetlen volt, konkrétan kétszer fordult a kilométeróra még használtam
Ha komoly hiba nélkül tette meg, akkor az szoci autótól nem rossz teljesítmény. Bár az egyik nagybátyjám a 220e km-t futott 2103-ast, azaz "ezeröcsit" adta el még a szociban 120e futottként 6 évesen. És amikor rá 1 évre Debrecenből visszajöttek kirándulni az új tulajék a Dunakanyarba, még be is köszöntek nagybátyámékhoz elmesélni milyen jó még mindig a kocsi, milyen megkímélt, milyen szépen megy.
Komment