Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Az ablak előtt is van egy motor (szerintem nem is akármilyen), ott sem könnyű szellőztetni. Nagyon szeretheti a motorjait, azért tartja a szobában, vagy arra is sok a fémgyűjtő.
A leírás alapján igazi mindenes! Ha a kocsmatúra után nem tudsz felmászni rá, alhatsz a platón, kiránduláshoz meg lehet rá lakókocsit szerkeszteni...
A Pannónia Expressz feliratot én "Wells Fargo" stilusban fel is festeném a plató oldalára, két sor ülést (vagy sámlit) bele, és meglovagolni a falusi turizmust!!!
"A festése csak azért ilyen mert lemarattam róla az eredetit, hogy a rozsdásodást megakadályozzam" - ez kész Ettől a beszólástól már jó lesz a napom... Melyik az a kromofág ami sárga lángnyelveket mar a fekete festékbe?
Tényleg!!!! De ez csak egy "olcsó" utánzat! Az enyémnek van egy különleges ismertető jegye,a tankban lévő szerszámos doboz. Gyakorlatilag olyan,mint a TLB-é de ezt én "faragtam" bele egy szétrohadt TL tankból a T5h tankba.
Ráadásul azt írja,hogy '71-es,mint az enyém,ehhez képest nyitott légszűrős és kipufogós,nincs a hátsó sárvédőn szerszámdoboz,felhajthatós hátsó lábtartók vannak rajta és az exportokon alumínium tankemblémáknak kellene lenni!
Viszont 250 000-ért elég olcsón adja.
Utoljára szerkesztve a következő által: Beagle; 2013 jún. 29, 22:08.
Komment