Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Rendszeresen be volt indítva? Ha valóban így történt, annak biza igen örülhetnek a szomszédok
    Könyök, dob nélkül...
    taluga és ptm004 kedvelte ezt.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Gyárilag jött ki ilyen feketében?
      Igen van feketében, nekem is van egy németexport CZ 125 Székelyföldről, és fekete gyárilag.
      Ricsi95D és taluga kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm az infókat, én a Jawaban nem vagyok ennyire perfekt. Mindig tanul az ember valamit.
        taluga kedvelte ezt.

Komment

Lehet, hogy hagyni kellene ezt a hülye motorozást...
          Ezek sokkal praktikusabbak télen és árvíznél is:
          Katonai lánctalpas járművek
          Beagle, wsievers és supermax kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Egy igazán érdekes hirdetés: Jawa 175 ös motorkerékpár Orosháza ”¢ apród.hu

A szöveg magáért beszél:

"A motor gyári állapotú de hiányzik néhány alkatrésze:a KORMÁNY MARKOLATOK A 2 ELSŐ LÁBTARTÓ,A KIPUFOGÓKÖNYÖK ÉS KIPUFOGÓ DOB ÉS AZ ELSŐ FÉKDOB NYERGESTŐL. HÁTSÓ LÁMPA BÚRA SINCSEN MEG.dE A MOTOR FÉNYEZÉSE ÉS AZ ÜLÉS KÁRPITJA IS EREDETI de felújításra szorul.
            Egyébként motorikusan kiválóan működik.Rendszeresen be volt indítva.Lassan veterán korba lép.
            Gyűjtőknek ajánlom."

Igen. Ezt hívták úgy, hogy FOSZTOTT KIVITEL!
            sepy, barna és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Egy igazán érdekes hirdetés
              Ilyen hatású fényezés eléréséért a hotrodosok raklapnyi pénzeket szoktak fizetni!!!
              sepy, barna és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                A négyhengeres ---AZ VALAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hosszan nézegettem a képeket , és tudjátok --vagyis csak azok tudják akik elég öregek --hogy ebben a motorban benne van minden olyan amit nem lehet elmondani ,csak egy egész estés sörözés közben , arról a régi szép világról !

Az igazi , eredeti szabadság vágy , a másképp kinézni akarás , .......stb ,stb...
                Elnézve a sok innen -onnan származó mindenféle alkatrészt --szinte hallom amikor az építő csávó kérte a haveroktól :- nincs egy .... -de van , mire kell? ...tényleg .. , ott van vigyed , de majd mehetek egy kört ?

Szóval -szerintem lesz itt még néhány ember aki talán megereszt néhány gondolatott erről ...

Igazából csodálkozom ( --meg nem csodálkozom ) , milyen rég hirdeti szegény , mert szerintem ezzel a motorral vehetne valaki --egy darabka------- IGAZI------- -!! MULTAT --! Ez nem -egy tucat 12 vagy 100 -tök mindegy --kifénnyezett , sosevolt Pannónia - !

Csak remélni merem , hogy elgondolkodik valaki azon amit mondok , és megmenti ezt a csodálatos alkotást ! Aztán restaurálja -de pont ilyere- nem akar okosabb lenni mint a készítő . Ezzel a géppel pedig számomra az összes találkozó sztárja lenne !
                Ha nem lennék ilyen-- kemény rokker állat -- bizony elmorzsolnék néhány könycseppet a szememm sarkában --amiért lehet hogy csak én látom ezt így .
                Viszont én meg nem vagyok nagy Pannónia fan --nekem nem lesz az udvaron ilyen ...

(igazából pl. kiváncsi lennék -milyen gondolattal tette ide a meglepő, érdekes rovatba Beagle, barátunk )
                Ez nem az egyetlen négyhengeres Pannónia. Láttam már ennél sokkal szebbet is például az Old Motors találkozóján Csobánkán 2 éve, azután tavaly ugyancsak az Old Motorson Agárdon.
                Arról már nem is beszélve, hogy születőben van a barátomnál egy hathengeres Pannónia. A blokk öntvénye már összeállt, készül a váz, ami minimális módosítást kap az eredetihez képest, ráadásul a motor eredeti, első tulajdonosa készíti. Megvan az eredeti forgalmija is.
                Utoljára szerkesztve a következő által: kgzoli; 2013 aug. 10, 19:10.

Komment

Jawa 350 sport
                  Tulajt váltott es 4e Ft drágább lett ma reggel óta ezen az oldalon...
                  taluga kedvelte ezt.

Komment

ptm004 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Így megy ez a kapitalizmus dolog...

kgzoli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Láttam már ennél sokkal szebbet is például az Old Motors találkozóján Csobánkán
                    Erre gondolsz? Ezt én is láttam már többször:

Click image for larger version

Name:	Galgamcsa20100620021.jpg
Views:	1
Size:	84.0 KB
ID:	138105

De ezzel is futottam már össze élőben:

Click image for larger version

Name:	pannonia-4-hengeres.jpg
Views:	1
Size:	24.4 KB
ID:	138106
                    sepy kedvelte ezt.

Komment

A nagy zsák plusz alkatrészen nem csodálkozom.

Czetka, Jawa és ki tudja még
                      mi minden, kavarog e gépben.
                      Kicsit avantgard,
                      De én nem szégyellem.

Uramatyám, mi ez?

Jawa 350 sport
                      taluga kedvelte ezt.

Komment

születőben van a barátomnál egy hathengeres Pannónia
                        Kemény!
                        Egyébként ki az a barátod?
                        taluga kedvelte ezt.

Komment

Ő az én barátom, de nincs felhatalmazásom a nevének közlésére.

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Így megy ez a kapitalizmus dolog...

Erre gondolsz? Ezt én is láttam már többször:

[ATTACH=CONFIG]18014[/ATTACH]

De ezzel is futottam már össze élőben:

[ATTACH=CONFIG]18015[/ATTACH]
                          Igen az első. A másodikat még nem láttam, de nekem nem tetszik a kép alapján.

Komment

Ez nem az egyetlen négyhengeres Pannónia. Láttam már ennél sokkal szebbet is például az Old Motors találkozóján Csobánkán 2 éve, azután tavaly ugyancsak az Old Motorson Agárdon.
                            Arról már nem is beszélve, hogy születőben van a barátomnál egy hathengeres Pannónia. A blokk öntvénye már összeállt, készül a váz, ami minimális módosítást kap az eredetihez képest, ráadásul a motor eredeti, első tulajdonosa készíti. Megvan az eredeti forgalmija is.

kgzoli, ------ez mind nagyon szép , de egy szót sem értettél az egész lényegéből !!??

A másik pedig az , hogy "a most készül " az csak egy jópofa dolog , egy ötlet kivitelezése ...stb stb . Már egyszer itt valahol leírtam : manapság egy -egy otthoni (hobbi )gépműhely felszereltsége , komolyabb mint a P20 korabeli gyári kisérleti osztály felszereltsége . Nem is beszélve a ma bárhol könnyedén elérhető mindenféle technológiákról .

Azért persze nagyon jópofa dolog --de a kettőt ne keverjük .
                            Beagle, taluga és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Örülök, hogy tetszik neked a "jópofaság" amit egy 45 éve pannóniás, a saját, a gyárban magának összeszerelt gépén most végez, mert már csak ez hiányzik a gyűjteményéből.
                              1, 2, 4 hengerese már van, és mindegyiket ő készítette....
                              Utoljára szerkesztve a következő által: kgzoli; 2013 aug. 12, 13:38.

Komment

Valahogy (ha már sajnos muszáj), akkor az ilyen stílusú átalakításokra nem sajnálok egy szép régi gépet...

Csepel 125 motoros betegszállító

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X