Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

kgzoli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    a saját, a gyárban magának összeszerelt gépén most végez, mert már csak ez hiányzik a gyűjteményéből.
    Most már igazán kíváncsivá tettél a személyt illetően! Igazán kérhetnéd az engedélyét a neve közléséhez! Sőt rá is beszélhetnéd,hogy csatlakozzon a fórumhoz,mert én személy szerint nagyon vágyom rá,hogy egy volt Csepel gyári dolgozóval beszélgethessek,még ha nem is a hathengeres projekt érdekel a legjobban!
    sepy, barna és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ez milyen duma...................

Vennék MZ ETS Trophy Sport 250-est
      dongos78 és supermax kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok!

Olyan duma,ami sértő,-de ilyen a mai világ,-személytelenül könnyű,de nem etikus.Átnézem én is naponta többször az apró hirdetéseit és sok hasonlóval találkozom,néha még írok is ezt-azt,"nevelő" szándékkal,de marad minden a régiben.

Függetlenül a fentiektől,nagyon jó dolog a veterán apró,csak az emberek fejében nincs rend,de ez csak a mai szép új világ következménye,-majd változik,mert semmi sem örök.

Üdvözlettel:Che
        sepy, taluga és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Azért egy kissé ellentmondásba keveredett saját magával. Mert egy hozzá nem értő honnan tudná hogy az a motor tipustiszta-e
          taluga és supermax kedvelte ezt.

Komment

Biztos vagyok benne hogy ő maga is inkább csak viccnek szánta. Ebből kifolyólag én nem érzem sértőnek. Mellesleg ETS MZ-t én is vennék pofátlanul alacsony áron. Élőben egészen szép motor! Rádobnék egy bordó-fekete kombinációs festést...
            sepy és taluga kedvelte ezt.

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Ez milyen duma...

Vennék MZ ETS Trophy Sport 250-est
              Jé most látom, hogy ez az izé meg pont olyan, mint otthon a kakasülőnk. NA de, hogy erre való az nem is gondoltam. Olyan, mint a bicikli, csak nem kell pedálozni rajta? És még pénzt is ér? Dejóóó
              taluga és Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

Vicces, hogy ahonnét a legutóbbi Jawámat hoztam, évekig ázott egy ETS az udvaron oldalkocsival, majd a szomszéd faluba eladták erdőjáró motornak-80 ezerért. Mindíg lusta vagyok utánajárni, pedig 1 telefonba kerülne, meg 3 km távolságba. Pedig most vásárolta a szomszédom az ugyanonnan származó T5 típusú 3 kerekű holdjárót. Úgyhogy ez is megvan még szerintem.
                taluga és korompaiistvan kedvelte ezt.
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

ETS? Oldalkocsival? Na ez az a dolog, ami TÉNYLEG ritkaság!

Komment

Ez ám a vétel ! Minden kuka, de a papír, és főtengely nélküli blokk, az polírozott !!http://veteranapro.hu/szolo-motorker...jawa-350-634-5
                    taluga és sepy kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Ez ám a vétel !
                      Meg is kéri az árát

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Pedig most vásárolta a szomszédom az ugyanonnan származó T5 típusú 3 kerekű holdjárót.
                        Ime a csoda:
                        Van ebben is minden, mint a falusi kutyában...
                        Click image for larger version

Name:	IMG_20130815_151920.jpg
Views:	1
Size:	204.9 KB
ID:	138162Click image for larger version

Name:	IMG_20130815_151932.jpg
Views:	1
Size:	199.7 KB
ID:	138163
                        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 aug. 15, 15:27.
                        taluga, korompaiistvan és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ime a csoda:
                          Ó be szíp!!!!!!!!!!
                          taluga, sinter és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Az ámérikai trájkon csak egy tyúkot lehet szállítani hátul(annak igényei is vannak, és ülés is kell neki), nálunk meg a platóra felmegy 20 ketreccel is...
                            Sokat dob a algásvízződ festésen a krómeffekt kipufogó...Csillogjon aminek csillognia kell... Továbbá rendszám is van
                            Ha valakit érdekel, csinálok részletfotókat is, de csak titokban, mert a szomszéd kinyír
                            taluga, korompaiistvan és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Meg is kéri az árát
                              Meg bizony!
                              Ahhoz képest, hogy én 40-ért vettem a papírozható motoromat, amit kb. 25 perc szerelés után sikerült is működésre bírni...
                              Ez.. hogy is mondjam... enyhén hiányos!!!

Ime a csoda:
                              Hát ez valami gyönyörű!!!
                              Talán a turbóhűtés burkolat a legnagyobb ékessége a szekérnek! A gazda az állatok előtt is megjelenik ezzel? Kíváncsi lennék, hogy a csirkehús ízére milyen kihatással van, hogy a jószág ezt látta életében...
                              barna, taluga és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Kedves madorka! Úgy is mondhatnánk ibbe csúf amúgy Rúzsa Sándorosan:
                                taluga, dongos78 és sinter kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X