kgzoli eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
- 5 likes
-
Szervusztok!
Olyan duma,ami sértő,-de ilyen a mai világ,-személytelenül könnyű,de nem etikus.Átnézem én is naponta többször az apró hirdetéseit és sok hasonlóval találkozom,néha még írok is ezt-azt,"nevelő" szándékkal,de marad minden a régiben.
Függetlenül a fentiektől,nagyon jó dolog a veterán apró,csak az emberek fejében nincs rend,de ez csak a mai szép új világ következménye,-majd változik,mert semmi sem örök.
Üdvözlettel:Che
- 6 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz milyen duma...
Vennék MZ ETS Trophy Sport 250-est
- 2 likes
Komment
-
Vicces, hogy ahonnét a legutóbbi Jawámat hoztam, évekig ázott egy ETS az udvaron oldalkocsival, majd a szomszéd faluba eladták erdőjáró motornak-80 ezerért. Mindíg lusta vagyok utánajárni, pedig 1 telefonba kerülne, meg 3 km távolságba. Pedig most vásárolta a szomszédom az ugyanonnan származó T5 típusú 3 kerekű holdjárót. Úgyhogy ez is megvan még szerintem.taluga és korompaiistvan kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
Ez ám a vétel ! Minden kuka, de a papír, és főtengely nélküli blokk, az polírozott !!http://veteranapro.hu/szolo-motorker...jawa-350-634-5
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz ám a vétel !"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePedig most vásárolta a szomszédom az ugyanonnan származó T5 típusú 3 kerekű holdjárót.
Van ebben is minden, mint a falusi kutyában...
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 aug. 15, 15:27.taluga, korompaiistvan és 4 további látogató kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 6 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIme a csoda:
- 4 likes
Komment
-
Az ámérikai trájkon csak egy tyúkot lehet szállítani hátul(annak igényei is vannak, és ülés is kell neki), nálunk meg a platóra felmegy 20 ketreccel is...
Sokat dob a algásvízződ festésen a krómeffekt kipufogó...Csillogjon aminek csillognia kell... Továbbá rendszám is van
Ha valakit érdekel, csinálok részletfotókat is, de csak titokban, mert a szomszéd kinyírtaluga, korompaiistvan és 4 további látogató kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 6 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMeg is kéri az árát
Ahhoz képest, hogy én 40-ért vettem a papírozható motoromat, amit kb. 25 perc szerelés után sikerült is működésre bírni...
Ez.. hogy is mondjam... enyhén hiányos!!!
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIme a csoda:
Talán a turbóhűtés burkolat a legnagyobb ékessége a szekérnek! A gazda az állatok előtt is megjelenik ezzel? Kíváncsi lennék, hogy a csirkehús ízére milyen kihatással van, hogy a jószág ezt látta életében...
- 4 likes
Komment
Komment