Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szerintem teljesen rossz a hozzáállás.Nem árról,meg kótyavetyéről van szó,hanem a szabályok megszegéséről.A KRESZ is egy szabály,ha megszeged,jó esetben meghalsz,rossz esetben elütsz egy kisgyerekes családot.Aztán akkor már mindegy hogy ki szólt kinek.A Vatera egy piac,ahol ugyanolyan szabályok vannak mint máshol.(börzén)Azért bátrabb a paraszt mert a neten nem áll senki mellette mint élőben,ahonnan egy ilyen lépés után zsebben vinné haza a fogait.
    Beagle, madorka és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

supermax eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      egyszerűen nem akarta fillérekért elkótyavetyélni a motort,
      úgy néz ki igaza volt, vagy annak aki szólt neki.
      Nem kellett neki szólni, hiszen ö maga írta a termékismertetőbe: " eddig 200.000 ft-ot költöttem rá " Ehhez képest feltette max 150.000 ért. Akkor meg miről beszélünk ?
      Beagle, wsievers és kicsi76 kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Nem kellett neki szólni, hiszen ö maga írta a termékismertetőbe: „eddig 200.000 ft-ot költöttem rá” Ehhez képest feltette max 150.000 ért. Akkor meg miről beszélünk ?

Ahogy én olvastam a villámár közelében sem jártak a licitek..............és bagóért nem akarta odaadni, a licitálók meg a "vérét kívánják" hogy elestek egy alkalmi vételtől , sajnálom lehet hogy én látom rosszul, de én ezért nem akarnám kivégzőosztag elé állítani , a vaterán mint ahogy már fentebb említettem szerintem sokkal nagyobb szélhámosságok történnek sajnos, mert én még mindig nem látom károkozást a fenti esetben, eltett esetleges foglalót egyebet?, valamivel megrövidítette a vevőket? -a palimadár fogás örömén kívül(a kérdés költői) mert ilyen esetekben jogos lenne a felháborodás....
        .........na mindegy, nem is akarom túlragozni.......sem összeveszni senkivel, csak ez egy másik megvilágítása a dolgoknak.

Hozzáteszem nem ismerem az eladót, mielőtt az "ördög ügyvédjének" gondolnátok......
        Utoljára szerkesztve a következő által: supermax; 2013 okt. 07, 21:47.
        sepy és joker kedvelte ezt.

Komment

és bagóért nem akarta odaadni, a licitálók meg a „vérét kívánják” hogy elestek egy alkalmi vételtől
          Nyilván senki sem kívánja a vérét,de -mint már páran leírták- van a vaterának egy szabályzata,amit durván megsértett az eladó. Bármilyen kapcsolatfelvétel is tilos az aukció lezárta előtt. És akkor még az erkölcsi részét nem is említem. Nyilván anyagilag senkit nem károsított meg,de az erkölcsi oldalt nézve,szerintem jogos a felháborodás.

ptm004 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          de ettől függetlenül ugye senki sem gondolta, hogy majd aprópénzért odaadja a nagyjából kész motort 70ért
          Ha volt annyi esze,hogy nem adott meg minimál árat,akkor DE IGEN! Szerintem köztünk sincs olyan ember,aki ne szeretne minél olcsóbban hozzájutni valamihez,pláne,ha úgy tűnik,hogy az eladó oda is adná annyiért.... Szerintem ez nem szarrágás..... Arra mondjuk kíváncsi lennék,ha valaki leütötte volna villám áron,akkor oda adta volna-e!?

Tavaly történt velem a Szigetszentmiklósi börzén,hogy Simson kereket kerestem. Találtam is egy idősebb árusnál,megkérdeztem mennyit kér érte. Azt válaszolta,hogy 7 000.-,amit én nem értettem jól,mert zsivaly volt és visszakérdeztem (csodálkozva),hogy "mennyi,2 000.-!?" Erre ő szó szerint kikelt magából,hogy mit képzelek én mit kapok manapság kétezerért,egy centír többe kerül. Mire én,"tudom,hogy többe kerül,ezért csodálkoztam,de nem alkudni akartam,csak nem értettem az árat! Az eladó tovább puffogot,meg sem hallotta,amit mondtam,így faképnél hagytam! Mit ad Isten,két sorral arrébb,egy fiatal srácnál megláttam két kereket,ő 3 000.- mondott darabjára (kb. ugyanolyan állapotban volt,mint az előző),kértem tőle egy tengelyt,megpörgettem és alku nélkül kifizettem a háromezret. Ez a vevő szemszöge......
          sepy, Ricsi95D és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Szerintem köztünk sincs olyan ember,aki ne szeretne minél olcsóbban hozzájutni valamihez

EZ AZ IGAZSÁG -AZ ALAPKŐ- A 0 PONT ....stb .stb ----

Viszont ha valaminek van egy kialakult közismert ára , amit hirtelen meg tud venni aki akarja 3/4 áron , akkor ha nem sikerül 1/4 en se -mert spekulál- akkor
            erkölcsi oldalt nézve
            ne nagyon háborogjon .

Talán még annyit ,hogy a börzéken történő vásárlások , árak ---pont semmilyen vita érvnek , példának nem felhozható dolgok ,merta tárgyak árát főként nem a valós értékük alapján határozzák meg Pl:láttam oldalkocsis Pannónát 2 000 000 ft ért , meg volt ( magam vettem és nem kérdeztem meg ,hogy nem e adná 4000 ft ért ,- mert nem vagyok paraszt ) fiat 850 dugattyu garnitúra 5000 ft
            korompaiistvan és supermax kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Viszont ha valaminek van egy kialakult közismert ára , amit hirtelen meg tud venni aki akarja 3/4 áron , akkor ha nem sikerül 1/4 en se -mert spekulál- akkor
              Persze,ebben is igazad van,de én úgy gondolom,hogy ez egy speciális helyzet,mert egy aukciós oldalon szerette volna értékesíteni az áruját az eladó és ennek az aukciós oldalnak van egy szabályzata,amit az oldalhoz való csatlakozáskor mindenkinek el kell fogadnia és be kell tartania! Ezt a szabályzatot az eladó ezzel a tettével durván megsértette! Azt én is megértem,hogy nem akarta elherdálni,de erre szokták mondani,hogy "korábban kellett volna gondolkozni".
              kicsi76 és mir-mur kedvelte ezt.

Komment

„korábban kellett volna gondolkozni”.
                Tökéletes igazság ! Nem a nagyapjátol örökölt alkatrészeket árulta. Tisztában volt vele, mit fizetett ki érte. Ehhez képest, még a villámárat is aláértékelte. Tudta mit csinál. Szerintem pedig kár érte a " majdnem " nyertest. Erkölcsi, és anyagi értelembe is. A szabályokat elfogadta, akkor tartsa magát hozzá. Az aukciókban benne van a bukta lehetősége is. Ezt bevállalta, mikor nem adott meg minimálárat.
                wsievers és kicsi76 kedvelte ezt.

Komment

TLB Pannónia sürgősen eladó!
                  Még szerencse, hogy lejjebb vitte az árát!
                  Mit is mondjak... Inkább semmit?
                  Beagle kedvelte ezt.

Komment

Most ujra a vaterán a felújított darabokban levő motor.
                    szabad a pálya zárás elott fel percig.
                    Beagle kedvelte ezt.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Csatlakozom a semmitszólókhoz. Még jó, hogy lehet kapni.
                      Beagle és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Lehet hogy rosszul látom,de talán utángyártott,üvegszálból vannak a burkolatok!!?? Ha igen,akkor pláne drága....

Komment

Ma két érdekes hirdetésre bukkantam:
                          Majdnem ez a Danuvia lett az első motorunk (a D-Csepel jobban tetszett)
                          Danuvia motorkerékpár Harkány ”¢ apród.hu

Ez pedig a 250 KÖDCENTIS Jawa
                          250 ködcentis Jawa motor eladó! Almásfüzitő ”¢ apród.hu
                          CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Babetta 207
                            ha nem lenne ilyen messze ez sem néz ki rossznak
                            supermax és Beagle kedvelte ezt.

Komment

ez sem néz ki rossznak
                              Mi az hogy!! Kimondottan jól néz ki és az ára is reális! Csak hát a távolság.....Pestről valóban nem éri meg érte menni...

Komment

Babetta 207
                                ha nem lenne ilyen messze ez sem néz ki rossznak
                                Tényleg jó árban van, de azért már érdeklődnek hogy üzembiztos e, most komolyan egy tízesért mit vár?, 3 év garanciát meg "assistance" szolgáltatást.
                                taluga, dongos78 és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X