Jaj ! Ha volna egy felesleges láncförészem, tuti lenne egy másik babetám.http://aprod.hu/hirdetes/babeta-ID1vvvw.html#e51199f817
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEnnek a rugózásáról valószinűleg nem zengenék ódákat
Komment
-
Szép bóbita, megvannak az oldallemezei és a kis láncvédője is. Szerintem teljesen gyári, leszámítva a kosarat. A hirdetés szövegezése elég érdekes negatív értelemben, szöges ellentétben a motor állapotával. Egy tisztogatás azért ráférne de összességében teljesen rendben van. Remélem jobb helyre kerül a babetta.
Komment
-
Érdekes, meglepő, különleges volt amit ma találtam... Na meg a tulaj is.
Veresegyházon egy kertben egy egyben lévő, de igencsak törődést igénylő Junak, 250-es Trophy, meg még 1-2 dolog letakarva.
A tulajt gyorsan meg is kérdeztem, hogy véletlenül nem válna meg valamelyiktől?
Nos, a Junaktól 300 ezer ellenében, a Trophytól 250 ezer ellenében vált volna meg :-o !!!!
Az ilyenekre fog rárohadni, csak a motorokat sajnálom, hogy a szabad ég alatt mennek tönkre :-(
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNos, a Junaktól 300 ezer ellenében
Komment
-
Reggel, ugyan ez a motor, ugyan ezekkel a fényképekkel 50.000 AZ AZ ÖTVENEZER forintért volt feltéve ! Lám -lám ! Valaki mekkora üzletet látott benne. http://veteranapro.hu/szolo-motorker...50-forgalmival 179.000 profit ! Nem rossz.Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2013 okt. 26, 18:33.
- 3 likes
Komment
-
"indítani nem próbáltam"
EZ MEKKORA DUMA!!!
Miért nem lehet odaírni, hogy nem üzemképes?????
Persze. Van egy szép Jawa Pérakom, de meg se próbáltam beindítani, csak úgy eladom.
A v..era is hemzseg az ilyen szövegektől. "Nem tudom, hogy működik-e, nem próbáltam.... garanciát nem vállalok"
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése50.000 AZ AZ ÖTVENEZER forintért
Tavaly egy fekete Danuviát hirdettek ugyanitt, 40 ezer Magyar Forintért!!!
Képek szarint nem is volt hiányos, krómok szépek, szóval egyben volt a gép.
Emailt írtam, hívni próbáltam, de sehogy nem sikerült elérni... De szerintem senkinek, mert sokáig fent volt a hirdetés.
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe ha megállsz a kapuban, és felvillantasz neki 100e forintot
Szép volt az a Junak...Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2013 okt. 26, 21:21.
- 2 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése„indítani nem próbáltam”sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseReggel, ugyan ez a motor, ugyan ezekkel a fényképekkelmir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseReggel 9 kór még másé volt. Délután meg már ő árulta.
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseReggel 9 kór még másé volt.
Minden komment nélkül.
És ezért nem próbálta HUBA indítani:
http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=huUtoljára szerkesztve a következő által: madorka; 2013 okt. 27, 17:23.
- 2 likes
Komment
-
Visszatérő téma a licit lejárta előtt 50 másodperccel lezárt Pannónia alkatrészek című vatera aukció. Újra föl lett rakva, elkelt sikeres licittel. Kíváncsiságból megnéztem az értékelést: (szó szerinti idézet) "Sajnos a dolgok kölcsönös alakulása miatt az adásvétel meghiúsult, de a kommunikációval és
hozzáállással teljesen meg voltam elégedve és a rugalmasságért is köszönet. Majd legközelebb...
Az értékelő szerint az adásvétel nem jött létre."
Ehhez nincs mit hozzáfűznöm...
Komment
Komment