Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jaj ! Ha volna egy felesleges láncförészem, tuti lenne egy másik babetám.http://aprod.hu/hirdetes/babeta-ID1vvvw.html#e51199f817
    Beagle, wsievers és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Jó kis 206-os... Ennek a rugózásáról valószinűleg nem zengenék ódákat
      Beagle kedvelte ezt.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ennek a rugózásáról valószinűleg nem zengenék ódákat
        Ebben a hirdetésben, legkevésbé a " babeta " rugózása a rázós.

Komment

Szép bóbita, megvannak az oldallemezei és a kis láncvédője is. Szerintem teljesen gyári, leszámítva a kosarat. A hirdetés szövegezése elég érdekes negatív értelemben, szöges ellentétben a motor állapotával. Egy tisztogatás azért ráférne de összességében teljesen rendben van. Remélem jobb helyre kerül a babetta.

Komment

"Ebben a hirdetésben, legkevésbé a „babeta” rugózása a rázós." A helyesírásra gondolsz? Nem is tudom. Én találtam 3 helyesen leírt szót a szövegben. Azért egy láncfőrészt megér. Sőt, még egy komplett láncot is :-o
            Beagle, Titus és mir-mur kedvelte ezt.

Komment

Érdekes, meglepő, különleges volt amit ma találtam... Na meg a tulaj is.
              Veresegyházon egy kertben egy egyben lévő, de igencsak törődést igénylő Junak, 250-es Trophy, meg még 1-2 dolog letakarva.
              A tulajt gyorsan meg is kérdeztem, hogy véletlenül nem válna meg valamelyiktől?
              Nos, a Junaktól 300 ezer ellenében, a Trophytól 250 ezer ellenében vált volna meg :-o !!!!
              Az ilyenekre fog rárohadni, csak a motorokat sajnálom, hogy a szabad ég alatt mennek tönkre :-(

Komment

Nos, a Junaktól 300 ezer ellenében
                De ha megállsz a kapuban, és felvillantasz neki 100e forintot, lehet hogy már tolja is ki. ( vagy nem ! ) Attól függ mennyire szomjas.

Komment

Az ilyen összegű csak úgy kitalált árak a "nem is eladó" kategóriába esnek.

Komment

Reggel, ugyan ez a motor, ugyan ezekkel a fényképekkel 50.000 AZ AZ ÖTVENEZER forintért volt feltéve ! Lám -lám ! Valaki mekkora üzletet látott benne. http://veteranapro.hu/szolo-motorker...50-forgalmival 179.000 profit ! Nem rossz.
                    Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2013 okt. 26, 18:33.
                    sepy, ptm004 és -t5- kedvelte ezt.

Komment

"indítani nem próbáltam"
                      EZ MEKKORA DUMA!!!
                      Miért nem lehet odaírni, hogy nem üzemképes?????
                      Persze. Van egy szép Jawa Pérakom, de meg se próbáltam beindítani, csak úgy eladom.
                      A v..era is hemzseg az ilyen szövegektől. "Nem tudom, hogy működik-e, nem próbáltam.... garanciát nem vállalok"

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      50.000 AZ AZ ÖTVENEZER forintért
                      Úgy látom, Kartalon történnek érdekes dolgok, vannak érdekes fazonok.
                      Tavaly egy fekete Danuviát hirdettek ugyanitt, 40 ezer Magyar Forintért!!!
                      Képek szarint nem is volt hiányos, krómok szépek, szóval egyben volt a gép.
                      Emailt írtam, hívni próbáltam, de sehogy nem sikerült elérni... De szerintem senkinek, mert sokáig fent volt a hirdetés.

De ha megállsz a kapuban, és felvillantasz neki 100e forintot
                      Könnyen lehet hogy igazad van. Kár, hogy ezt jelenleg nincs módom letesztelni.
                      Szép volt az a Junak...
                      Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2013 okt. 26, 21:21.
                      sepy és Titus kedvelte ezt.

Komment

„indítani nem próbáltam”
                        Ugyan mikor próbálta volna ? Reggel 9 kór még másé volt. Délután meg már ő árulta.
                        sepy kedvelte ezt.

Komment

Reggel, ugyan ez a motor, ugyan ezekkel a fényképekkel
                          Reggel 9 kór még másé volt. Délután meg már ő árulta.
                          Várjatok, most valami nem kerek. Ha reggel másé volt, hogyan lehettek ugyanazok a fotók? Ez a kapu szerintem ismerős mindenkinek, aki figyeli a hirdetéseket. A Hubáé, volt előtte már sok motor fényképezve.

Komment

Reggel 9 kór még másé volt.
                            Jawa Perak 250 olcsón 50 ezerért

Minden komment nélkül.

És ezért nem próbálta HUBA indítani:

http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=hu
                            Utoljára szerkesztve a következő által: madorka; 2013 okt. 27, 17:23.
                            sepy és kicsi76 kedvelte ezt.

Komment

Ja, reggel 8-kor én is ráizgultam, mondom ennyi pénzért kár lenne kihagyni....Sajnos már akkor azt mondta az eladó, hogy el van adva.! Szóval mégis csak igaz a mondás: Ki korán kel.....

Komment

Visszatérő téma a licit lejárta előtt 50 másodperccel lezárt Pannónia alkatrészek című vatera aukció. Újra föl lett rakva, elkelt sikeres licittel. Kíváncsiságból megnéztem az értékelést: (szó szerinti idézet) "Sajnos a dolgok kölcsönös alakulása miatt az adásvétel meghiúsult, de a kommunikációval és
                                hozzáállással teljesen meg voltam elégedve és a rugalmasságért is köszönet. Majd legközelebb...
                                Az értékelő szerint az adásvétel nem jött létre."
                                Ehhez nincs mit hozzáfűznöm...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X