Árát nem tudja meghatározni, ahogy az évjáratot sem, de azt tudja, hogy ez egy igen ritka, átmeneti export cucc! Hurrá!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Különleges kivitel hölgyeknek! Kondi- és túrakerékpár egyben. Figyelem, a modell (szőke)hölgyek esetében csak a baloldali függőleges kar folyamatos előrerugdosásával üzemeltethető!
http://aprod.hu/hirdetes/26-os-noi-m...tml#00aef93b67
Komment
-
Vannak nálunk is Thai éttermek, így lehet már nem is aktuális a hirdetés.
Apropó, egy kérdés: Amióta bejöttek a kínai éttermek, ti láttok az utakon elgázolt, 1-2 napja ott levő macska tetemeket?
Régebben igen gyakori látvány volt, pár éve viszont nincs!!!
Még egy kérdés: szeretitek a kínai kaját?
Én szeretem. Attól függetlenül, hogy egyszer merészeltem kérdezni tőlük. Egy gyanús kinézetű húsos valamire mutattam, és megkérdeztem, hogy ez miből van? Erre mosolyogva mondta, hogy "csika".... Nem jutottam közelebb az igazsághoz hogy csirke, vagy csiga.... Inkább kértem egy tavaszi tekercset (abba legalább ledarálják rendesen)Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2014 jan. 10, 14:23.
Komment
-
Tücsökdílerre akadtunk! (amúgy teknőcnek szokták adni)
A Bambuszosz cirkemáj zölcégesz risszel, tojászosz risszel, vagy rissztésztával, az amit próbáltam onnét, és annál is maradok
Csak amit le tudok fordítani...vakolóállvány kisszék kecskelábúasztal jellel jelölt, egzotikusan érthetetlen nevű kaját nem eszünk..."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
A múltkor ahogy falatozgattam a tojásos rizst + nyúlós cuccot, nem is gondoltam semmi rosszra, élveztem az ízeket.
Aztán meghallottam a konyháról kiszűrődő hangokat. A szakács a légútjaiban gerjesztett egy reszelős rükvercet, majd dobott neki egy kövérgázt, előremenetet.... Gondoltam is, hogy a következő adag, amit ki fognak hozni, az is jó szaftos lesz... és nyúlós...
Na jó, nem gusztustalankodok tovább
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa jó, nem gusztustalankodok tovább
Bemegy az ellenőr a kínai étterembe és kérdezi:-Ez mi?-Csirke.(válaszol az eladó)-És ez?-Ez is csirke.-Na és ez?-Az kutya.-Dehát az nem lehet!-Akkor csirke...
Komment
-
Szervusztok!
Nagyon a peremről,de volt szerencsém belelátni a vendéglátók életébe egy kicsit,azóta nem szívesen rendelnék ételt sehol.Biztosan kell lenniük megbízható étkezdéknek is,de nálam megtört a bizalom.
A Kínai ételek is lehetnek jók,ha azt Kínában egy háziasszony feltálalja,a családjának,de itt én nem fogyasztanám el,-mert támogatom a hazámat.
Üdvözlettel:Che
Komment
-
Nagyon egyetértek Che-vel !Én szinte semmi éttermi és bolti kaját nem eszek , kivéve amit nem tudok elkerülni .
Teljes mértékben nem tudom elkerülni a mai világ "mérgezett " ételeit ,de megpróbálom maximálisan nélkülözni azokat .Kínaiban nem ettem még ,de szerintem az elkövetkező 50-en évben nem is fogok .
Mindent megtermelek magamnak (húsokat ) . A házikerti zöldségtermesztési projekt az idén indul .
Nagyon tetszett a kenyérsütési téma ,dolgozom rajta .
Komment
Komment