Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

jóval magasabb minimál árat. Pláne, amikor ráadásul el is rejtik azt.
    Pontosan...indítsa onnét. Szerintem az a reális, ha kiír egy induló árat, és ameddig megy, annyi az ár. Bár én a vateráról csak alkatrészeket szoktam venni, mert az előforduló komplett motorok erősen túlárazottak.
    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jan. 23, 16:42.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Én értetlenül szoktam állni a jelenség előtt, amikor adnak egy kikiáltási árat, meg egy jóval-jóval magasabb minimál árat. Pláne, amikor ráadásul el is rejtik azt. Aztán csak licitálok, licitálok, de folyton visszadobja az üzenetet, hogy nem értem el a megszabott minimum árat.
      Marketing és nem is rossz. még a potyalesők érdeklődését is felkelti az olcsónak tűnő ár majd aztán ők lemorzsolódnak, de időközben licitáltak mint az őrült, és úgy tűnik van a cuccra kereslet.
      Ha egyből a saját elképzelésével indul mindenki továbbáll.
      És hát az emberi gyarlóság ugye ha másnak ér annyit akkor nekem is sőt!! Így aztán valaki előbbutóbb meg is veszi.
      Voltam már úgy hogy elmentem egy licittel ameddig én úgy gondoltam, és nem értem el a minimálárat, majd az eladó lenyomozott, mert ugye sokan vagyunk, de vásárlók már kevesebben, így mondhatjuk hogy egy viszonylag kis zárt társaság, és a végén megköttetett az üzlet.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Marketing és nem is rossz
        Nem tudom... engem inkább csak feldühítenek az ilyen marketing húzásokkal. És amit elérnek, az a "már csak azért se!" hozzáállás.
        Ugyanúgy, mint az egyik, amszterdami székhelyű, nálunk is meglévő üzletlánc nagy tudománnyal kialakított marketing húzásai. Ugyanis, ha csak pl. egy kiló lisztért kellett bemenni, az biztos, hogy fél órán belül nem jöttem ki. 20 percig kerestem a lisztet, 10 percet álltam a pénztárnál (akár voltak előttem, akár nem, mindig megoldották). Mert a lisztet nem úgy kell elhelyezni, mint máshol (só, cukor, rizs, lencse, dara, stb. társaságában), hanem a dobozos üdítők és a halogén izzók közötti részen! Hogy lehetőleg agyvérzést kapjon az ember!
        Persze, tudom, a magyarázat az hogy amíg keresed a lisztet, meglátsz egy csomó egyéb "hasznos" dolgot, amit be is pakolsz a kosaradba. Hát, fene tudja. Nálam pl. csak azt érték el, hogy még a környéket is messze kerülöm!
        movisz, zerger88 és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Reális áron OT-s. Ez nagyon reális már-már alacsony ár. Vagy nem?

Eladó használt HONDA CB 400, 1981-es
          sepy és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Ha jól tudom az olcsósága miatt adják fel 1 forintról a hirdetéseket. Persze marketing előnye is lehet ahogy előttem le van írva.
            Vásároljon regisztráció nélkül, licitáljon akár 1 Ft-ról | Vatera.hu online piactér
            Amúgy én is azt szeretem a legjobban ha még a minimál ár el van rejtve Én mondjuk megszoktam kérdezni az eladótól de tényleg sokkal egyszerűbb lenne neki és nekem is ha kitenné a minimál árat és nem rabolnánk egymás idejét feleslegesen.

Komment

Reális áron OT-s. Ez nagyon reális már-már alacsony ár. Vagy nem?
              Nem egy ritka típus, ráadásul nem keresett, és nem is szép. Ezért ennyi.
              movisz és kavycka kedvelte ezt.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Nem egy ritka típus, ráadásul nem keresett, és nem is szép. Ezért ennyi.

A jó állapotú elég ritka. A nem Ot-s roszabb állapotúakért is elkérnek sokszor majdnem ennyit. A szépségével sincs gond szerintem bár az igazi veterán számomra is a küllős krómkerekes paripák.
                De legalább mindennapi használatra is alkalmas....
                sepy kedvelte ezt.

Komment

Én erre kívántam rá, csak riaszt az átépítő kit ára...

CX500 Cafe Racer Parts Buy Cafe Racer Kits Online CRK-500

Click image for larger version

Name:	thumbs_cb400-03.jpg
Views:	1
Size:	17.7 KB
ID:	139146
                  Utoljára szerkesztve a következő által: bazsimoci; 2014 jan. 25, 17:30.
                  wsievers és dkari kedvelte ezt.

Komment

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Én erre kívántam rá, csak riaszt az átépítő kit ára...

CX500 Cafe Racer Parts Buy Cafe Racer Kits Online CRK-500

[ATTACH=CONFIG]20842[/ATTACH]
                    Azért nem lenne olyan "veszélyes" az átalakítás a szett nélkül sem. Nem akarom magam reklámozni, csak iderakom a képeket a ts-em eredeti és amikor cafe racert csináltam belőle kinézetéről. Bubot jawa tankból vágtam ki (bár kicsit nagyra sikerült) a csutkakormány honda nsr-é a szivacsot egy gyári szivacsból vágtam ki, az üléshuzatot az asszonykám varrta meg stb. Ezzel csak azt akarom mondani, nem feltétlenül kell hozzá 1100 font hogy olyan legyen amilyet szeretnénk.

Click image for larger version

Name:	DSC00873.jpg
Views:	3
Size:	192.2 KB
ID:	139147Click image for larger version

Name:	DSC00874.jpg
Views:	1
Size:	192.7 KB
ID:	139148Click image for larger version

Name:	DSC01003.jpg
Views:	5
Size:	195.4 KB
ID:	139149Click image for larger version

Name:	DSC01004.JPG
Views:	3
Size:	193.8 KB
ID:	139150

Ja és mielőtt valaki megkövezne, bármikor vissza alakítható gyárira. az igazság nekem ez a motor olyan mint a Lego. Már nem cafe racer a kinézete.....
                    Utoljára szerkesztve a következő által: dkari; 2014 jan. 25, 19:15.
                    sepy, dongos78 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Hát...így még a Csúzli is nézhet ki jól! Építeni meg bármit lehet, de egy OT motort ezért nem bontunk szét.
                      Viszont egyre jobban bejön nekem is ez az angol stílus...
                      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jan. 25, 18:46.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Hát...így még a Csúzli is nézhet ki jól Építeni meg bármit lehet, de egy OT motort ezért nem bontunk szét.
                        Hát én sem az Ot-sre gondoltam. De ha már ez a típus(Honda cb 400n) úgy is olcsó és sok van belőle akkor egy jó alap lehet
                        Utoljára szerkesztve a következő által: dkari; 2014 jan. 25, 19:05.

Komment

iderakom a képeket a ts-em eredeti és amikor cafe racert csináltam belőle kinézetéről
                          Nem rossz az átalakított állapot sem viszont eredetiben nagyon szép a TS-ed. Gratula.
                          sepy kedvelte ezt.

Komment

Hol van Ariel a kis hableány? Valószínűleg szürke forgalmistul és 600 ccm-estül a dézsában melegszik. A mese alapján azonban idősebbnek gondoltam.

Veteran motorra cserélném!
                            dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok!

Ebbe a dézsába lehetne ám savanyítani a káposztát,-komolyra fordítva a szót,szép darab,de nem győzném energiával és vízzel.Költséges dolog lehet ezeket üzemeltetni,bár nagyon jó lenne benne lubickolni,de úgy gondolom,a beszerzésével meg kell várni,a sokadik a négyzeten rezsicsökkentést.

Az is érdekes,hogy a Finnek a semmiből is tudnak szaunát csinálni,itt meg olyan magas szintre emelték,már az előállítás költségeit is,nem szólva az üzemeltetésről,hogy az csak keveseknek elérhető.

Azért nem lenne rossz egy ilyen fabódé,raktárként is jól lehetne használni,ha éppen nem futná a nyugdíjból a felfűtésére.

Túl a fentieken nagyon jó dolog a szaunázás,én kimondottan szeretem,-csak nincs rá módom,hogy sűrűn gyakoroljam.

Üdvözlettel:Che

Komment

Műbőr ruha 40 fokos kánikulában bárki számára elérhető. Persze menetszélhűtéssel kombinálva, hogy valami élvezet is legyen benne!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X