jóval magasabb minimál árat. Pláne, amikor ráadásul el is rejtik azt.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jan. 23, 16:42."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn értetlenül szoktam állni a jelenség előtt, amikor adnak egy kikiáltási árat, meg egy jóval-jóval magasabb minimál árat. Pláne, amikor ráadásul el is rejtik azt. Aztán csak licitálok, licitálok, de folyton visszadobja az üzenetet, hogy nem értem el a megszabott minimum árat.
Ha egyből a saját elképzelésével indul mindenki továbbáll.
És hát az emberi gyarlóság ugye ha másnak ér annyit akkor nekem is sőt!! Így aztán valaki előbbutóbb meg is veszi.
Voltam már úgy hogy elmentem egy licittel ameddig én úgy gondoltam, és nem értem el a minimálárat, majd az eladó lenyomozott, mert ugye sokan vagyunk, de vásárlók már kevesebben, így mondhatjuk hogy egy viszonylag kis zárt társaság, és a végén megköttetett az üzlet.
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMarketing és nem is rossz
Ugyanúgy, mint az egyik, amszterdami székhelyű, nálunk is meglévő üzletlánc nagy tudománnyal kialakított marketing húzásai. Ugyanis, ha csak pl. egy kiló lisztért kellett bemenni, az biztos, hogy fél órán belül nem jöttem ki. 20 percig kerestem a lisztet, 10 percet álltam a pénztárnál (akár voltak előttem, akár nem, mindig megoldották). Mert a lisztet nem úgy kell elhelyezni, mint máshol (só, cukor, rizs, lencse, dara, stb. társaságában), hanem a dobozos üdítők és a halogén izzók közötti részen! Hogy lehetőleg agyvérzést kapjon az ember!
Persze, tudom, a magyarázat az hogy amíg keresed a lisztet, meglátsz egy csomó egyéb "hasznos" dolgot, amit be is pakolsz a kosaradba. Hát, fene tudja. Nálam pl. csak azt érték el, hogy még a környéket is messze kerülöm!
- 8 likes
Komment
-
Reális áron OT-s. Ez nagyon reális már-már alacsony ár. Vagy nem?
Eladó használt HONDA CB 400, 1981-es
- 2 likes
Komment
-
Ha jól tudom az olcsósága miatt adják fel 1 forintról a hirdetéseket. Persze marketing előnye is lehet ahogy előttem le van írva.
Vásároljon regisztráció nélkül, licitáljon akár 1 Ft-ról | Vatera.hu online piactér
Amúgy én is azt szeretem a legjobban ha még a minimál ár el van rejtve Én mondjuk megszoktam kérdezni az eladótól de tényleg sokkal egyszerűbb lenne neki és nekem is ha kitenné a minimál árat és nem rabolnánk egymás idejét feleslegesen.
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem egy ritka típus, ráadásul nem keresett, és nem is szép. Ezért ennyi.
A jó állapotú elég ritka. A nem Ot-s roszabb állapotúakért is elkérnek sokszor majdnem ennyit. A szépségével sincs gond szerintem bár az igazi veterán számomra is a küllős krómkerekes paripák.
De legalább mindennapi használatra is alkalmas....sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn erre kívántam rá, csak riaszt az átépítő kit ára...
CX500 Cafe Racer Parts Buy Cafe Racer Kits Online CRK-500
[ATTACH=CONFIG]20842[/ATTACH]
Ja és mielőtt valaki megkövezne, bármikor vissza alakítható gyárira. az igazság nekem ez a motor olyan mint a Lego. Már nem cafe racer a kinézete.....Utoljára szerkesztve a következő által: dkari; 2014 jan. 25, 19:15.
- 4 likes
Komment
-
Hát...így még a Csúzli is nézhet ki jól! Építeni meg bármit lehet, de egy OT motort ezért nem bontunk szét.
Viszont egyre jobban bejön nekem is ez az angol stílus...Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jan. 25, 18:46."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát...így még a Csúzli is nézhet ki jól Építeni meg bármit lehet, de egy OT motort ezért nem bontunk szét.Utoljára szerkesztve a következő által: dkari; 2014 jan. 25, 19:05.
Komment
-
Hol van Ariel a kis hableány? Valószínűleg szürke forgalmistul és 600 ccm-estül a dézsában melegszik. A mese alapján azonban idősebbnek gondoltam.
Veteran motorra cserélném!dongos78 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Szervusztok!
Ebbe a dézsába lehetne ám savanyítani a káposztát,-komolyra fordítva a szót,szép darab,de nem győzném energiával és vízzel.Költséges dolog lehet ezeket üzemeltetni,bár nagyon jó lenne benne lubickolni,de úgy gondolom,a beszerzésével meg kell várni,a sokadik a négyzeten rezsicsökkentést.
Az is érdekes,hogy a Finnek a semmiből is tudnak szaunát csinálni,itt meg olyan magas szintre emelték,már az előállítás költségeit is,nem szólva az üzemeltetésről,hogy az csak keveseknek elérhető.
Azért nem lenne rossz egy ilyen fabódé,raktárként is jól lehetne használni,ha éppen nem futná a nyugdíjból a felfűtésére.
Túl a fentieken nagyon jó dolog a szaunázás,én kimondottan szeretem,-csak nincs rá módom,hogy sűrűn gyakoroljam.
Üdvözlettel:Che
Komment
Komment