Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Örülök neki, hogy felkapott lett a hírdetésem.
    Csak körül kellene nézni a világban és nem csak a saját orrotokig nézni. Meg kellene látni a lehetőséget és nem csak a gép elött sírni, hogy nincs papírja a féltve őrzött gépnek.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Itt az okmánytalan veterános társadalom őrangyala, ti meg vacakoltok mindenféle petíciókkal ! 150 ropi és kész ! http://veteranapro.hu/oldalkocsis-mo...-k750-brutlais

nem akarok feszkót -ezért töröltem , de mivel annó a közjegyzős dolgot én találtam fel -aztán azt is elsz@rták kicsit bosszant ha valami jó lehetőség az emberektől tönkremegy

ja , még annyit , a 150 000 kicsit tul van árazva -működik az normális áron is
      Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2014 máj. 14, 20:56.
      OdinHEM, wsievers és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Anno itt a fórumon idézve lett Hofitól:

-Mindenki belepisál a medencébe. – Na jó, de nem a trambulinról. (ha nem pontos elnézést, de lényege stimmel.)

Szóval rendbe van, hogy van ismerős, haver, szomszéd, jóakaró, pénz stb.... de azért lehet így nem célszerű kiírni, legfőképp a saját érdekedbe....

Igen T5 ettől szélmalomharc az egész...

(Nekem szerencsére Csepeljeim vannak, így azokat OT-val összeépíthetem. )
        De ettől még jó lenne, ha nem ilyen jogszabályok lennének.
        Utoljára szerkesztve a következő által: dott; 2014 máj. 14, 21:23.
        Che, joker és kedvelte ezt.

Komment

Meg kellene látni a lehetőséget és nem csak a gép elött sírni
          Akkor mért nem lépted már meg régen ? A terepminta árából biztosan kijött volna a rendszám, és akkor most el tudnád adni a motort percek ronda festéssel is.
          Titus, sinter és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Kopaszka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Örülök neki, hogy felkapott lett a hírdetésem.
            Csak körül kellene nézni a világban és nem csak a saját orrotokig nézni. Meg kellene látni a lehetőséget és nem csak a gép elött sírni, hogy nincs papírja a féltve őrzött gépnek.
            Tudod én inkább egy "kicsit" többet fizetek a papiros (tiszta) gépért és nem sírok a gép előtt valamint nem játszom a falu maffiózóját, hogy "mindent" el tudok intézni! Azt meg végképp ostobaságnak tartom, hogy egy nemzetközileg olvasott hirdetésben mindenható telefonszámokat árulsz!
            sinter, sepy és 5 további látogató kedvelte ezt.
            A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Szuper már maffiózó is vagyok

Nyilván nem adom ki a saját ismerősöm elérhetőségét, ezért is kerestem mást.
              Mint említettem csak ki kellene nyitni a szemeteket és körülnézni a nagyvilágban.

Parancsoljatok, egy kicsit tágítom a látókörötöket:

Zetor,Mtz,pótkocsi friss műszakival. Kecskemét ”¢ OLX.hu (korábban Apród)

Érdekes...bár szerintem mások kapnak majd az alkalmon és hívni is fogják.

Komment

Komment

Beagle kedvelte ezt.

Komment

Piros rendszám....
                    Urallal szántani....

Remélem ezeket te sem gondoltad komolyan.
                    Ki mondta, hogy piros rendszámos traktor lesz belőle?

Nem is fárasztom magamat tovább, hogy ilyeneket olvasok....
                    Valahogy sejtettem, hogy a veteranapro.hu-ra kár lesz feltölteni.

Komment

Kopaszka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Remélem ezeket te sem gondoltad komolyan.
                      Ki mondta, hogy piros rendszámos traktor lesz belőle?
                      Mindig furcsa gondolataim támadnak , amikor egy ember hülyének néz néhány 1000 másikat .

Jelen időben Magyarországon NEM lehet hivatalos formában amit mondasz .

Jelen időben Magyarországon BÁRMIT el lehet pénzel intézni .

Az adott motor viszont nem üti meg a " megéri" szintet , ezért csak valami simli lehet a gyakorlatban (pl egy hamis forgalmi -ami nincs a rendszerben ....stb )

csak érdekességként jegyzem meg : a rendszám,forgalmi kavargatás = 3 év letöltendö lehetőségével (ja a jármü alapból ugrik )
                      ....a számot ami a hirdetésben van -tegnap óta hívom -nem elérhető ....
                      dott, sinter és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        ...a számot ami a hirdetésben van -tegnap óta hívom -nem elérhető ...
                        Megelőzött a TEK...
                        sinter, és 2 további látogató kedvelte ezt.
                        A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

...a számot ami a hirdetésben van -tegnap óta hívom -nem elérhető ...
                          Kecskemétet tegnap óta megszállta a TEK.
                          sinter, és apacsavo kedvelte ezt.
                          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

imádom a magyar nyelvet

....de csak egyszerüen megelőzTEK , ennyi az egész
                            Beagle, kicsi76 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Hogy hívod tegnap óta, amikor reggel 7-kor raktam ki ?

Komment

mert én is próbálkozok már egy ideje hasonló dologgal , és már volt aki felhívta a figyelmem erre a hirdetésre , viszont addig nem vettem komolyan amig nem ajánlottad .
                                Mondtam , próbálkozik mindenki megoldást találni erre a rohadt problémára --csak igyekszünk ésszerü keretek közt maradni .

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X