Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Még szerencse, hogy csak a felét kell kitolnom KP.-ban !http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_z...l_18500892.htm
    Bikavadító hirdetés. Matador téli gumis Suzuki Swift felni.
    Egyébként logikusan gondolkodik: Annak idején 400e árelőnnyel kapta a kocsit akciósan téli gumikkal. Valószínűleg ősszel vehette. A gumik megmaradtak, a kocsit meg már régen eladta, vagy adná most. A kerekeket persze külön, "eredeti " árban.
    wsievers és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Fiúk egy "0"-át biztosan elütött. Én nemrégen / múlt hónap/ vettem egy felnit egy olyan gumival mely pótnak tökéletes és két télit mely 5000km-t ha futottak 12000ft / db áron.Minden szentnek maga felé hajlik a keze, de ma az az autó miről valók azok a gumik ennyit ér ha jó állapotú amit a gumiért kér.
      -t5- kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok,
        A kérdés talán nem teljesen ide illő...ne kövezzetek meg érte...de hirdetések áraival kapcsolatban nem találtam a helyes topicot...szóval -
        NSU LUX(160mm-es) lámpaüvegek(eredeti HELLA...made in Germany) börzéken mennyire van esély kifogni? Milyen ár a reális?
        Tudom mindenkinek annyit ér amennyit fizet érte, de egy piaci érték érdekelne, 10.000HUF az nagyon sok?

Komment

Sziasztok,
          A kérdés talán nem teljesen ide illő...ne kövezzetek meg érte...de hirdetések áraival kapcsolatban nem találtam a helyes topicot...szóval -
          NSU LUX (160mm-es) lámpaüvegek (eredeti HELLA...made in Germany) börzéken mennyire van esély kifogni? Milyen ár a reális?
          Tudom mindenkinek annyit ér amennyit fizet érte, de egy piaci érték érdekelne, 10.000HUF az nagyon sok?
          Szia!

A kinti (német, főleg kereskedői pl.: Nsu -Motzke) árakhoz viszonyítva nem olyan sok, főleg ha szép állapotú eredeti, az én Maxomon Bosch lámpafej van, ahhoz mondjuk újat vettem, de nem volt olcsóbb ennél, és ott még pluszba rájön a magasabb postaköltség is, de érdemes figyelni a német ebay-t is, ott felszokott tűnni kompletten is (keret, foncsor,foglalat) nem tudom, hogy Neked mi van meg ezekből.
          Itthon is elég kapós darabok, ha feltűnnek, mivel a korai Pannóniákat is Hellával szerelték , egyébként ha nem olyan fontos az eredetiség, jó a későbbi Pannónia is rá, nekem is az volt rajta keretestől mindenestől és avval olcsóbban kijössz.

(Javaslat: Korábban indítottam egy Nsu-s témát talán oda érdemes lenne áthelyezni.....)
          Natloz kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm, az NSU - Motzke jó kis oldal már én is szemezgettem vele(egy csomagtartó meg egy eredeti NSU ülés is kéne még)
            A keret is Hella, ezért szeretnék törekedni arra, hogy szintén ez is Hella legyen.

Jó ötlet az áthelyezés oda, majd valamelyik moderátor átdob ha észreveszi a kis garázdálkodásom...és bocsi a topic "offolásért".

Komment

supermax eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              A kinti (német, főleg kereskedői pl.: Nsu -Motzke) árakhoz viszonyítva nem olyan sok,
              Ezt a linket én is köszönöm!

Komment

Coli új név alatt fut!Új alkatrész
                emu, supermax és 5 további látogató kedvelte ezt.
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

sepy és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Beszélgettünk többször az árképzésről. Most olvastam egy autókereskedő írását a totálkáron. Nekem tetszett, és szerintem tanulságos is.
                    Totalcar - Magazin - A magyar használtautó vásárló hülye!
                    Tequila és joker kedvelte ezt.

Komment

Nem olvastam még végig, csak az egy harmadát. ( majd ha több időm lesz ) De nem vagyok hasra esve az író stílusától. Van a szavaiba sok igazság, de ő sem lehet százas. Lenézi az embereket, pedig belőlük él. És akár hogy is van, mindenki az álom autót, mi meg az álom veteránt keressük .
                      Titus, CZsolti és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Én elolvastam. Tanulságos. Bizony igaza van. Mindkét oldalról van baj rendesen. Én amikor árultam egy eszközt 65 ezerért, képes volt felhívni egy fazon, hogy adjam oda 20-ért. Amikor eladtam a motorom, minden érdeklődőnek elmontam, mennyi olajat eszik. Volt aki egyenesen elküldött az anyámba. Hogy vagyok képes olyan járművet piacra dobni, ami fogyasztja az olajat!? Egy 25 éves négyhengeres japán túramotor volt. Mindegyik eszi az olajat, csak senki nem akarja tudomásul venni. Ha valamit próbálok eldni, mindíg korrekten teszem és általában hasonló korrekt figurák is jelentkeznek a sok birka közt. Csak türelmesen ki kell várni.
                        korompaiistvan, CZsolti és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Beagle, sinter és 7 további látogató kedvelte ezt.

Komment

a szakember a megrendelőt (akitől a fizetését kapja) nagyobb tisztelettel kezelné,
                            Hogy ez mennyire igaz, SAJNOS!
                            Én is próbáltam magam mellé venni segítőt, kollégát, de egy idő után feladtam. A megrendelők előtt az én arcom égett miattuk. Kioktatták az adott dologhoz nem értőt ahelyett, hogy elmagyarázták, vagy legalább csinálták volna rendesen a munkát. De még azt sem. Miután összevágták a munkát, jött a duma, "Örüjjön az a gazdagállat, hogy idejöttem, csinájjja meg jobban ha akarja"
                            Na ezért inkább egyedül dolgozom (és szerencsére meg is vannak elégedve a megrendelők, ragaszkodnak)...
                            Süpi, Tamás78 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Amikor aszongya : "a sógor,az orákulum megmondta,aki hentes..."-lefordultam a székről a röhgéstől!
                              Uggyanez megy nálam,mindennap,csak nem autót árulok-ennyi a különbség.
                              Amúgy meg:amilyen az adjonisten-olyan a fogadjisten.
                              Süpi kedvelte ezt.

Komment

Én autókról tanultam, kicsit bele is kóstoltam a javításukba, de nem szimpatikus, autókkal kereskedni meg annyira hálátlan dolog. Nekem nem lenne hozzá gyomrom. Na de ez már inkább Chemotox kocsmájába illő hozzászólás lenne.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X