Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

nem mellesleg hatalmasat szól
    Mert ezeket még megcsinálták, még volt bennük anyag.
    taluga, Örs és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

TLF65 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A 25-ös tényleg álmaim netovábbja volt!! Külső mikrofonnal lélegzetvisszafojtva vettük fel a zenét a rádió kívánságműsorából...aszem olyan 13 óra körül kezdődött....
      A fenét! 13,45-től gondosan végigahalagattad a vízállásjelentést hogy 14,00-kor le ne maradja az első pillanatról!

- - - Updated - - -

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Nekem az Unitra volt az első magnóm.
      Hány kazettát rongyosra hallgattam vele
      [ATTACH=CONFIG]24458[/ATTACH]
      Azt én akkor is szépnek láttam és most is.

- - - Updated - - -

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      RFT1100Cmuzsik center , jó vétel volt gondos gazdától, nem mellesleg hatalmasat szól
      Mert ugye a digitalizálás tönkreteszi a zene dinamikáját, MP3 lejátszón még nem láttunk HI-Fi feliratot
      Utoljára szerkesztve a következő által: emu; 2014 szept. 29, 09:17.
      TLF65, Titus és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

13,45-től gondosan végigahalagattad a vízállásjelentést hogy 14,00-kor le ne maradja az első pillanatról!
        "Kettőtől ötig"
        Erre még én is emlékszem.
        madorka, TLF65 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ural M72 gyári
          Az utolsó mondaton meglepődtem picit. Nem tudom viccnek szánta e a hirdető, de nem csodálkozzon azon sem ha esetleg a rendőrök teszi fel neki ezt a kérdést.
          apacsavo, CZsolti és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Csessze meg!Profin ütött számmal hogy viszi eredetvizsgára?..............ja!!!Profin!!!!
            sepy, sinter és kedvelte ezt.

Komment

Csessze meg!Profin ütött számmal hogy viszi eredetvizsgára?...ja!!!Profin!!
              Ebből pofin ütés lehet, vagy ráesés!

Komment

Profin csak a gyárban ütnek számot, nem? Biztos erre gondolt.
                Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Beteszem ide, hogy megmaradjon...

Click image for larger version

Name:	névtelen.JPG
Views:	1
Size:	165.3 KB
ID:	141243

Arról nem is beszélve, hogy a hirdetett motor nem is M72, hanem a ritkább M61-es típus, csak a motorja nem eredeti, a többi teljesen stimmel... Amikor ezt szóvá tettem a hozzászólásoknál, egyszerűen törölve lett...
                  Utoljára szerkesztve a következő által: bazsimoci; 2014 okt. 01, 18:50.

Komment

Profin csak a gyárban ütnek számot, nem? Biztos erre gondolt.
                    BIZTOSsssssssss!!!!!!!!!Én meg első bálozó kislányka vagyok,szűzi mosollyal!!!!!!!!!!!!!

Komment

Amikor ezt szóvá tettem a hozzászólásoknál, egyszerűen törölve lett...
                      Arra volt esze hogy a hozzászólást törölje, de arra nem hogy a saját hülyeségét. Így továbbra is büszkén hírdeti a "profin ütött számokat" Ezt nem értem igazán de persze lehet velem van a baj.

Komment

Az apróhirdetők hirdetéseihez hozzászólni ritkán szoktam, mert olyan arrogánsan, lekezelően és mindent aranyáron akarnak eladni hogy huha!
                        Attól még hogy régi valami, nem biztos hogy sokat is ér. :S

+ Az ilyen krampácsolást hirdetni nem semmi!

Komment

Sziasztok !

panonia t5 + sidecar - Nitra, predám

Igaz nem a veterán apron találtam , de valakit esetleg érdekelhet.

Komment

Ezeken a szövegeken jót nevettem:
                            Verhovina 6
                            (főleg a hirdetés szövegében "kocka" zárójelben megjegyzetteken.
                            "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."

Komment

Ez a gép egy "keffé részer" verziója az orosz szörnyetegeknek.

Komment

kefír racer Vagy valami ilyesmi, nekem nagyon tetszik. A bugyborékidom miből lehet? Valami függő konyhai lámpabúra?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X