Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Elnézést kérek én nem fitymálni akartam hisz más munkájában hibát találni a legegyszerűbb de amiket Zsolti elő kerestél azokat nézve még vannak eltérések és igazat megvallva lehet előröl kezdeni az egészet. Gyönyörű gépek erre mondjuk a "felső határ a csillagos ég" és az 500-as Jawa!.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Elnézést kérek én nem fitymálni akartam
      MI sem...a véleményét írja mindenki.

Komment

Mielőtt megvettem az enyémet kb jó két évig bújtam a netet , voltam a brnói börzén stb. Ezen tapasztalatok meg a 360-asom felújítási költségeinek ismeretében állítom, hogy akármennyire ritka is ezen a tájon a 362-es a hirdetésben kért ár irreális. Persze ha van aki ennyit megad érte akkor máris reális

Komment

Köszi mivel Te már tudod mikorra és mennyiből lesz egy ilyen gép.Ez még sok-sok ft. mire gyárias kinézetű lesz.

Komment

Click image for larger version

Name:	DSC00304.jpg
Views:	1
Size:	204.7 KB
ID:	143138

ezt árulták Brnóban 100.000 koronáért

Komment

Tetszett mert szép gép. Kérdésem milyen az eredeti első sárvédő amit Zsolti mutatott képen vagy ami ezen van. A másik szebb az íveivel.

Komment

Mindkettő eredeti. Az íves a korábbi kivitel.
                Világítás is különböző volt . Létezett Lucas hátsó és Bosch első lámpával. Illetve a 477-esekről ismert hátsó és PAL első lámpafejjel ( képen egy öszvér gép van épp Lucas hátsó meg PAL eslőlámpával , ha utóbbit jól látom)
                Utoljára szerkesztve a következő által: Ba701; 2014 dec. 01, 18:59.

Komment

Ha kell valakinek, nekem van hátsó sárvédőm, lengővillám, és Bosch lámpafejem eladó...

Komment

Ba701 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    [ATTACH=CONFIG]25265[/ATTACH]

ezt árulták Brnóban 100.000 koronáért
                    Kb. 1 Mft. 200 eFt-ból a hirdetésben lévőt nem lehet ilyen állapotra hozni a látható hiányosságokkal együtt. Ha megvan hozzá minden, akkor esetleg.

Komment

Azért mennyivel jobban néz ki így, hogy jutott bőven szilikon a gumira, meg az ülésre !http://veteranapro.hu/szolo-motorker...elado-ural-m72

Komment

Dehogy szilikon , sima víz csak még nem száradt meg ! A szilikon egyébként is drága ...

Komment

És nem kicsit van túlárazva. Biztos magas lett a vízszámla.
                          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Pannónia az internacionalizmus jegyében :

T2-es Pannónia

Ki, hányféle motorkerékpár-donort tud beazonosítani?

Komment

Vegyes,mint az a bizonyos kotló s.@r...

Komment

Üdv CZolti!

A Riga kormányt és a Jawa nyereg idegen gyártmány,a többi (hangtompító,hátsó lámpa ,fékdobok csak a típushoz idegen.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X