Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

na-te is vicces vagy ---"nem olvastad el " ---

Komment

Nem olvastad el a szöveget hozzá! Az ürge a bevételt jótékony célra fordítja, és a leírás is elég humoros, de teljesen korrekt...
      Nos, tetanusz és kesztyű biztos,hogy kell hozzá...

Komment

Totalcar - Magazin - Ilyen olcsón sosem lesz BMW-d

Nos, mit szóltok hozzá? Elkelt....

Komment

Nem is olyan olcsó, és még a légszűrője is műanyag:
          Pannónia T5 blokk Szeged ”¢ OLX.hu
          "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."

Komment

Ja, hát az 1000 liter benzin ára az önigazolás, de sose megy el még a feléért sem...

Komment

De viszont ezt nem értem. Egész jó ár, és semmi:
              Pannonia TL-250 F CCM Debrecen Ӣ OLX.hu
              Egy jó szám nélküli blokkot bele, aztán go!
              Bár mondjuk az sincs kizárva, hogy ennek a blokkja egy másik panncsiban van.
              Érekesen mutat a nyilvántartási listán két egyforma számú blokk, két különböző vázszámú vázban
              "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."

Komment

No igen, az bukta lenne. De a tulaj biztos meg tudja mondani, hová lett az a blokk. Nagy eséllyel munkagépbe kellett, onnan meg már talán nem került forgalmis motorba.

Komment

Olcsó Trabi! Azt nem tudom eldönteni, hogy elírta, vagy ez most KOMOLYAN gondolja???

Eladó használt TRABANT 1.1, 1990-es (8. hó), fehér színű

Komment

dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Olcsó Trabi! Azt nem tudom eldönteni, hogy elírta, vagy ez most KOMOLYAN gondolja???

Eladó használt TRABANT 1.1, 1990-es (8. hó), fehér színű

A mai Világban?

"Komolyan" gondolja!

Ilyen szattyánbőr pótkeréktartóval, mi az hogy!

Komment

Elhihetitek hogy komolyan gondolja....

Komment

Nem akarom lesajnálni ezt a szegény autót, csak a kontraszt kedvéért...akkoriban mikor őt gyártották, volt egy típus, ami egyhuzamban 6 éven keresztül szarrá verte a ralimezőnyt...ennyiért az a típus is már-már megszerezhető...

Komment

Lancia Delta Integrale...?

Komment

Látott már közületek valaki "Múzeális Barkast" ?? Tessék:Barkas B1000 Muzeális Salgótarján ”¢ OLX.hu

Komment

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Látott már közületek valaki „Múzeális Barkast” ?? Tessék:Barkas B1000 Muzeális Salgótarján ”¢ OLX.hu
                              Láttam én már pár ilyen muziális masinát, általában amikor ez a szó elhangzik akkor kell menekülni, mert egyeseknek ez szinonimája a sz.r de drágának.

Komment

Komplett Pannonia Lámpafej Gyomaendrőd ”¢ OLX.hu

Lámpafej és egy pár vadászgumicsizma (kéz alól) eladó.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X