Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdv Fergusson!
Csizmadia Imre: Motorkerékpárok 1957 című .a Műszaki Könyvkiadó által megjelentetett művében ismerteti.
Nagyon Köszönöm a tájékoztatást! Most már minden világos...eddig sem akartam megvenni, most viszont végleg lemondtam róla...Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2014 dec. 17, 11:10.
- 3 likes
Komment
-
Tiszetelt veterános "társak"!
Megkérek minden egyes roszmályú, irigy embert, hogy kérem kicsit gondolkozzon el mielött bármit is cselekszik!
Nem akarok magyarázkodni, mert SENKINEK nem tartozok elszámolással csak bizonyos dolgokat tisztába szeretnák tenni.
A sárvédő vadonat új, az utángyártott 89.000 Ft. Messze nem a külföldi áron van mint ahogy egyesek azt hinnék. Ha bárkinek is van ilyen sárvédőlye vagy használt megnézném, hogy menyiért adja el. Mennyi lenne a reál ár? 500? Tudom nektek még az is sok lenne.
Amikor egy "egyszerű" ETS tankért 45-50.000 Ft elkérnek akkor egy ilyen alkatrészért miért is kell így huhogni? Ennyi erővel miért kérnek el milliókat egy TLB vagy Csepel 250 ért hiszen az egyik csak egy sima burkolt Pannonia a másik pedig átlagos motor. Tömegcikk mind a kettő. Vagy Csepel első villáért 45.000Ft. Ez nem irreális? Most akkor miről is beszélünk, ki a kampós orrú? Attól, hogy egyesek inyen vagy kispénzért igazi kuriózumot szertenének arról nem tehetek. Tehát megkérnék mindenkit, hogy mielött a másikat ilyen szinten leszólja kérem gondolkozzon. Ezért tart itt a veterán világ mert ilyen emberek vannak!
Komment
-
zsíráf eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTiszetelt veterános "társak"!
.... Attól, hogy egyesek inyen vagy kispénzért igazi kuriózumot szertenének arról nem tehetek. Tehát megkérnék mindenkit, hogy mielött a másikat ilyen szinten leszólja kérem gondolkozzon. Ezért tart itt a veterán világ mert ilyen emberek vannak!
Remélem magadra gondoltál!
Az általad emlegetett áron, kis szerencsével, komplett motort lehet venni. Persze én is tudom, hogy mindent el lehet adni bármennyiért csak meg kell várni azt a hülyét aki megveszi.
- 1 like
Komment
-
Gyula-bá eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz általad emlegetett áron, kis szerencsével, komplett motort lehet venni.
- 6 likes
Komment
-
Ez az új "hullám" szerintem a veterán aprón, felrakom egy vagon pénzért, utána kikérem magamnak.
Hirdesse csak amennyiért akarja! Ő dolga, de mások véleményre és szájára nem lehet ráülni.
ps: Na igen, a Pannónia és Csepel tömegcikk, sokat gyártottak belőle de az MZ is, ha már itt tartunk.Utoljára szerkesztve a következő által: dott; 2014 dec. 19, 09:02.
- 3 likes
Komment
-
Izsesek figyelem , itt egy KM óra , ami nem szab határt az ábrándos száguldásnak : Izs kilóméter óra - Vatera.hu
- - - Updated - - -
Gyula-bá eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen mosolyogni fog, van egy tankja és még egy halom használható(?) alkatrésze.
- 2 likes
Komment
-
Üdvözlet, kedves Joker!
Ezt, azért még tegyük hozzá a hirdetéshez, mivel vele jár
Eladó a képen látható kilóméter óra ,kép szerinti állapotban.
Megkérek mindenkit ,hogy csak abban az esetben licitáljon,hogy ha a vásárlás napjától számított 3 napon belül felveszi velem a kapcsolatot, illetve 2 héten belül rendezi a árát, amennyiben ez nem valósulna meg a terméket újra indítom a vevőt viszont NEGATÍVVAL minősítem.Mindenkit megkérnék ennek tudatában licitáljon.
A "negatív" jelző is egy vicc, ebben a hírdetésben...szerintem
- 1 like
Komment
Komment