Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Találóan írta CZsolti: "boCZi-moci"....nagyon tetszik!

- - - Updated - - -

MAICO MD 250
    Kedves Joker!

Megkérdezhetem, hogy a fenti motor, milyen márkájú?
    Életemben nem hallottam még róla, nem szeretnék tudatlanul elmenni...

Komment

Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      MAICO MD 250
      Kedves Joker!

A fenti motor, a fenti márkájú.
      egy nagy múltú német márka, volt

Komment

Ill. milyen gyártmányú. Német? Én is kíváncsian várom a választ. Rákerestem, a képek szerint klassz gép, de hogy ki fia-borja, arra nem jöttem rá.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          A fenti motor, a fenti márkájú.
          egy nagy múltú német márka, volt
          Köszönöm a felvilágosítást, Kedves EMU!
          Akkor az nem lehetett valami rossz szerkezet...
          Képeket láttam róla, de mást nem...így már összeállt a kép.

Komment

A '30-as években ők is Sachs blokkal szerelt "biciklikkel" kezdték majd a hetvenes években csúcskategóriájú krosszmotorjaiikal és mopedjaikkal fejezték be. Tönkretette őket az olcsó és jó japán invázió.

Komment

...............igen .

Komment

Vezettem egy 250-est néhány krossz-körön,nekem elképesztő volt,mennyire lazán lehet terepen menni egy motorral,és igen a teljesítménye hát igen!!!Akkor láttam alulra szerelt karbit,vezérlőtárcsával adagolva.
                Sajnos egy idegen tudta mire való és eltakarította a környékről.
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Itt a megváltó ! Ezt a f..talicskát simán műszakíztatja, ti meg aggódtok a zsír motorok miatt is ! http://veteranapro.hu/szolo-motorker...0-pannonia-tlb

Komment

" felújított"
                    Ez az egyik nagy kedvencem!

Hozzáteszem, amikor az MZ-t először vittem NKH műszakira (mert az okmányirodában beetettek, hogy 15 nap...), nem volt sokkal szebb, mint ez. És ha a kerék nem lett volna olyan tojás, át is megy . Még így is sajnálkoztak a vizsgabiztosok, hogy nem sikerült.

Komment

Ez a Pancsi így ebben a formában nem kaphat sikeres műszaki vizsgát az holt tuti biztos.

Komment

És akkor sem ha átraksz egy komplett első villát hátsó kereket ülést és működnek a lámpái? Durván,oda vissza szereléssel két nap.

Ennyiért megérné!

Csak szerintem friss műszakival sem buli,ebben az állapotban.
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ez a Pancsi így ebben a formában nem kaphat sikeres műszaki vizsgát az holt tuti biztos.
                          ...... naaaaaaaaaa

Komment

mateapu!Az esztétikai megjelenés is kritérium,nem csak a műszaki állapot!Ha hót rozsdás,repedt.törött,horpadt,nem engedhetik át!.........az meg hogy buli-e vagy nem?!A TLB-nek jó ára van!
                            (Szigorúan magán vélemény!Nem szeretnék senkit megbántani!De nekem 1972-ben volt vadi új Pannóniám és már akkor is egy elavult vacakok voltak!ÉN egy forintot sem adnék értük!........más dolog az érzelmi értékük!Az viszont felbecsülhetetlen!)

Komment

Eladó Pannonia T5 - Képes Motor

semmi közöm a hirdetett motorhoz, de megakadt a szemem a bucsus-csuzlikon - mitöbb némi felárért, jár is a motor mellé!

Komment

A most hirdetett Lada 1500s a festő munkáját dícsérgeti?!. Az ajtók alját javították kívül és a keretet belül csak a kasznis elfelejtette megköszörülni a Co-s pöttyöt. A gyári keret / belül / láthatóan ráncos ez a gyárinál síma a kisipari ilyen. Oka a lemez minőség mert H2H-s ból csinálják mert az F-s mély húzható drágább és min. 1 tonna rendelhető tudtom szerint régen így volt . Az adattáblákat nem kellő gondossággal védték le és ott nagyon látszik a festő munkája. Igaz nem írták, hogy gyári festés! Miből készül a cserebogár?!.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X