Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Most ezzel mi van ? nem vagyok képben .
    Erről a motorról és tulajról van szó:Apró észrevétel...
    Most már ,én sem ! Ez a Roland ,valójában Anna ?

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Erről a motorról és tulajról van szó:Apró észrevétel...

.......dejó ! visszaolvastam az egészet , majdnem összeugrottunk itt emiat a ..sz miatt

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Az a 22.000 km. elég vicces úgy , „havonta néhányszor használta” ! Dumája mindenesetre van !
      ..azér ez nem kirívó és lehetetlen dolog , és ha tényleg olyan akkor az egy szép kis motor .

Komment

havonta néhányszor használta
        Mér, én is másfél havonta ülök az OT-s Hondára... Van aki ezt új kora óta műveli a motorjával...

Komment

én is másfél havonta ülök az OT-s Hondára..
          Ez a motor talán 1 hete OT-s ! Nyilván azért, mert másképpen nem tudta papírozni. Továbbá, ezt a motort 32 évig Németországban használták ! Azok pedig használatra vásárolnak, nem tárolgatásra ! Való igaz, hogy Magyarországon minden meghirdetett autóban 5-25 éves koráig 120.000 km, minden motorban pedig 28.000 km van. Mert a Magyar ennyire balek, hogy azt hiszi el, amit látni szeretne !

Komment

Fura, hogy sokan úgy tekintenek erre a két betű négy számos rendszámra, mint ami befolyásolja egy jármű értékét. Mondjuk én nem szívesen fizetnék dupla árat azért, hogy még egy Babe-es matricát se ragaszthassak a lámpafejre.
            Click image for larger version

Name:	babe.jpg
Views:	1
Size:	74.7 KB
ID:	144589
            Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Én is jól megvédtem, mert úgy vagyok vele, nem lehet látatlanban egy reakció miatt elítélni valakit. De hát ez nem tudható előre..... bár bosszantó.

Komment

Azok pedig használatra vásárolnak, nem tárolgatásra !
                Azt be kell látni, hogy ezek a szerencsésebb nyugati motorok nem olyanok, mint amit nálunk megszoktunk...Normális minőségben legyártották öket, nem a használójának kellett kijavítani otthon a gyári hibákat. És az elmúlt 3x év nagy részében garázsban álltak. Nálunk pedig attól, hogy esett az eső, hullt a hó, sós latyak volt mindenfelé, a Jawák, Pannóniák MZ-k mentek, mert menniük kellet, és nem volt más. Jó esetben kaptak egy ponyvát, de eleget voltak a kert hátsó részén csillaggarázsban is. A gyertyapipán és a gyujtáskulcson kívül nemsok műanyag van bennük, a fémrészek jó esetben kaptak valamilyen felületvédelmet, de ez nem összehasonlítható egy párás, nedves környezetre tervezett Japán belpiacos gép kivitelezésével.

Az én GSXR em 3 évet állt egy udvaron, télen-nyáron, az aszfalt besüllyedt a kerekei alatt. Pár rozsdás csavartól eltekintve semmi baja, és 20 perc próbálkozás után indult.

Bár az is igaz, hogy megnéznék egyszer egy olyan nyugati motort, amelyik itt megkapta azt, amit a mi keleti gépeink. Napi munkába járás, féldisznó és egyéb szállításra alkalmatlan tárgyak költöztetése a csomagtartón, 3-4 zsák cement és B30 as tégla fuvarozása a ház építéséhez, a motorblokk felhasználása a házilag készült kerti traktorban, 15 év eltöltése egy félhajas tető alatt a csűr oldalának döntve. Elhinnétek, hogy nem lenne különbb állapotú, mint a sufniból előhúzott Jawák, Pannóniák, és társaik?
                Kihagytam a mattfekete festéket, ecsettel szórva...és a szigszalagot.
                Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 jún. 06, 16:58.
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

De még most se !
                  Ez a Roland ,valójában Anna ?
                  Anna valami ezüst dobozolt motoron domborított !

Komment

Róla és a motorjáról van szó: Profil megtekintése: Japán - Veterán fórum

Anna valami ezüst dobozolt motoron domborított !
                    FJR 1300

Komment

Amit belinkeltél elsőnek , az anangyalkáról szólt.

Komment

Rossz helyről olvastad...

Komment

Honda CBX 750, € 990,- - willhaben.at Itt egy szegénysorsu , külföldön megöregedett gép .
                          Aki nagyvasra izgul , annak ez egy igazi kult csemege . Aztán ha viszonnyítom a mértékadó motortípushoz ---nem is drága

Komment

Itt egy szegénysorsu , külföldön megöregedett gép .
                            Aki nagyvasra izgul , annak ez egy igazi kult csemege . Aztán ha viszonnyítom a mértékadó motortípushoz ---nem is drága
                            Aztán kap egy OT-t és rögtön 3000€ lesz.
                            Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Azt senki nem mondja el, hogy tulajdonosváltáskor újra kell OT-ztatni.
                              "A minősítés maximum 5 évre, a jármű tulajdonosa nevére szól. Tulajdonosváltozás esetén az érvényesség automatikusan megszűnik. "
                              Ez okozhat gondokat...
                              Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 jún. 08, 00:53.

Komment

De mi a gond --hát a tulaj magának OT -zik , nem ?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X