Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kiváló eladó. És modern.
    (+6% jutalék megfizetése szükséges)
    Hogy mondta a Hofi? Szükséges az ... nunáját.

És mivel önérzetes, kizárólag ajánlott-tértivevény-aznapi-terjedelmes-eértesítésként hajlandó elküldeni, mert ő kiváló eladó. Kici kínainak írtam múltkor, ingyen elküldte újra a portékát, csak azért, mert azt írtam, hogy nem jött meg.

Komment

Tudjátok jól, mindig két emberen áll a vásár. Aki ennyi pénzért megveszi az meg is érdemli.
      Mondjuk én biztos nem fizetnék érte ennyit, inkább kireszelgetném szépen.

Komment

Így van, mindig megvannak a végletek, szélsőségek.
        Én pl. v..erán lőttem magamnak az 1952-es RM Csepel Túra bringámat, mindössze 2000 Ft-ért!!! . Minden eredeti volt rajta, még a gumik is (Erika márkájú gumifalcos köpenyek)
        Az aukció lejárta után az eladó nem volt túl vidám és barátságos, de ez van. Nyilván arra számított, hogy ezt is pillanatok alatt fel fogják verni 15-20ezer fölé, mint az ehhez hasonló veterán bringákat. De valamiért elkerülte a nagyközönség figyelmét... szerencsémre
        Ha összehasonlítom ezzel, hogy egy kis embléma, és mennyit kér érte...

Komment

8000ft-ot még talán megér nekem is!

bmw r 12 . ..

Komment

8000ft-ot még talán megér nekem is!
            Csak az olaj benne volt annyiba, amit rákentek a rozsdára !

Komment

Ez a cég a Veterán aprón is hirdet, szoktam nézegetni a kínálatot.
              Én nem is tudtam, hogy ebből van ilyen....
              Wartburg 1000 Combi Camping

- - - Updated - - -

Ennyiből meg majdnem kijön az az 1:1 arányú R12...

http://veteranapro.hu/jatek/49567-citroen-traction-modell-1-18

Komment

bmw r 12 . ..
                Ez egy Rodolfó motor ! Van gardán , nincs gardán !

Komment

Arra a Wareszra lassan csak az mondható " volt ilyen" nálunk nem is létezett tudtom szerint. Még az NDK-ban is kevés lehetett belőle hiszen ott a Trabantra is 7 évet kellett várni mikor nálunk 3 évente cserélték mert akkor még új árát adták érte. Persze akkor az NDK határ őr úgy szólított fel : Sztojj!ha nem is így írják de ÁLJjj! csak oroszul hiszen a határőr is orosz volt.

Komment

Ez egy Rodolfó motor ! Van gardán , nincs gardán !
                    Ez egy katonai gép! Meg se fordul a fejedben, hogy csak bizonyos szög alatt látszodnak az alkatrészek...a kardán már a lopakodó modellről van.
                    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

nálunk nem is létezett tudtom szerint
                      Van ismerősőm, aki beszerzett egyet még 1996 környékén. Lement érte a világ végére, lesöpörte a havat a hátuljáról, előkerült a sárga plexi és megvette. Annak idején le is fényképeztem, ha megtalálom, felrakom. Magyar rendszámos. Szerintem még nem kezdte el felújítani, mert magyar embernek van sok más gondja is.
                      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Ez vajon hogy kapta meg, az OT rendszámot http://veteranapro.hu/szolo-motorker...6-pannonia-p21

Komment

Ez vajon hogy kapta meg, az OT rendszámot
                          Az jött a sorban....

Komment

Utolsó vizsga dátuma 1990-ben azóta garázsban tárolva rendszeresen beinditva és járatva.
                            Lefordítom nektek: A kertek alatt használtuk, ha beindult, mentünk vele a szántáson-kukoricásba...
                            Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 aug. 06, 15:41.
                            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

És azért ilyen drága mert 1 motort veszel és 3at kapsz. Van benne ETZ, meg 350es Jawa meg sok apróság amiről senki nem tudja, hogy honnan van, de van mert attól működik faszán. Tiszta haszon.

Komment

De ez nem a mai OT rendszám.....ez az eredeti. Benne is van a hirdetésben, hogy szürke forgalmival stb.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X