Azért egy kicsit talán hátul , a bakteleszkóp felső csöve körül is nézelődhetsz . ??
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Egy kis-Csepel felújításának története
Collapse
X
-
Lehetett 2féle simán, még a 2-4 es nek is lehetett több élete során ha pl oldalkocsit kapott akkor mindig új rendszámot adtak ki.
Meg (bár ebbe nem vagyok biztos) az átállásnál is kaphatott újfajtát. 63 ig ütögették a számokat a vázba.You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
Komment
-
Ha végig forgalomban lett volna, akkor lehetne neki 3 féle is.. Linkeltem egy témát korábban, ahol volt egy BMW-ről fénykép - na azon volt 1 német, 1 magyar 2 betű 3 szám, meg két magyar 2 betű 4 szám is...Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHány rendszáma volt ennek a szerencsétlennek?? Két féle?? Kellene találnom még egy 2 betűs 4 számosat?
Nem 100% hogy fogsz találni 2+4-eset, de az is olyan dolog, hogy "egy próbát" megér.
Hopp, tényleg, nézd meg ott ahol joker mondja.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
-
Na jó, holnap megnézem...ma már semmit nem látok.
Buta kérdés jön:
Az első sárvédőn,az a kis állított tábla az évszámmal...az milyen motorokon van? Vagy miért? A miénken sosem volt?korompaiistvan és Aries88 kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
- -
hehe ez jó. Egyik barátomnak gsxr 600 van. Oda adtam neki egy körre az öreg hölgyetkorompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés ha azza bírsz a combjaid között, egy „öreg Úr” nehogy kifogjon Rajtad
a berúgókar lenyomásával kezdődtek a gondok
De tisztelet a kivételek !!!
- 1 like
Komment
-
Szia!Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz első sárvédőn,az a kis állított tábla az évszámmal...az milyen motorokon van? Vagy miért? A miénken sosem volt?
Koponyahasító( Schädelspalter) a becsületes neve, régen oda is kellett rendszám, azután a motortulajdonosok a motorjaik vagy saját becenevüket írták oda.(pl: Tücsök, Sebes, Guszti stb...) Manapság a restaurátorok a motorok típusát, gyártási évét szokták ott feltüntetni, sajnos olyan motorokon is már, ahol sohasem volt koponyahasító(lásd Pannóniák)
Ha találsz lukakat az első sárvédő tetején a lámpa előtt, akkor neked is volt, de általában a 2. Vh előtt és alatt volt használatban, Csehországban a 60-as évek közepéig húzták ezt az első rendszám dolgot.
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 aug. 22, 20:53.
Komment
-
Hallottam már "ködvágó" néven is emlegetni, pedig az eredetileg a nyári katonasapka becsületes neve.wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKoponyahasító(Schädelspalter) a becsületes neve
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
-
Rendben
Semmiképp nem fúrom ki
) Nincs is mit odatennem..
Hol lehetne csak úgy mindenféle hivatalos dolog nélkül, otthoni használatra legyártatni ezt a 2 betű 3 szám rendszámot? (ha nem találok rajta mást)
Komment
-
Hello! Gratulálok a motorhoz, nagyon egyben van, érdemes foglalkozni vele!!
A papírjait sokféleképpen lehet azért tisztázni, rendszámtáblát meg úgymond nem szoktak gyártatni/gyártani rá, vagy ha valaki otthon mégis fabrikál, sajnos az ilyet a törvény tiltja, mert hatósági jelzés. Szerintem inkább a papírozásán érdemes agyalni!
Komment
-
Nem is akármilyet! 100/48-as Weiss Manfréd, bár a motorja aggályos...a blokk így elsőre nekem 125-ösnek tűnik(emiatt lehet hogy nem egyezik a motorszám). jó lenne a blokk másik oldaláról is képet látni, mert lehet hogy csak a henger, hengerfej volt cserélve.Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTaláltam itthon egy Csepelt
Vitatkoznék, mert nem hasonlít a jelenleg rendszerben levőhöz, ergó nem hatósági jelzés.dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésesajnos az ilyet a törvény tiltja, mert hatósági jelzés
(ennek alapján fel lehetne jelenteni az összes vicces kamurendszám gyártót)
Komment
-
-
Komment
-
Oké, lehet csináltatni rá "kamu" rendszámot, de egy ILYEN ritka motornál én tuti minden követ megmozgatnék hogy papírozhatóvá tegyem. Legutóbb amikor 100/48 as WM-et láttam apróhirdetéseknél annak az állapotba inkább rozsdakupac volt, ritka motor ez, ilyen jó állapotban! Még ha a blokkja véletlen nem is vele való.
- 1 like
Komment
Komment