Még le is vizsgáztatta volna,de mivel ezt nem lehet így azt nem adja ajándékba
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Egy kis-Csepel felújításának története
Collapse
X
-
-
-
-
Na jó, igazatok van, nem várunk tovább.
Ma szétszedjük, és ami kell felírom.
Holnap lesz egy börze Soroksáron, ott szerintetek kapok cuccokat a motorhoz? Az jó, ha viszem a régit is, és ott ugyanolyat keresek...Még sosem voltam ilyen börzén, olyan mint egy piac? Alkudozni kell? Segítőkészek lesznek , vagy mindent rám akarnak sózni? Hogy van ez? Nem megy még valaki közületek oda?
A kuplungra visszatérve, ez a helyzet:
Mit lehet itt tenni?Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 08, 09:57.
Komment
-
-
Na mindegy is...ma elmentünk egy itt hírdető eladóhoz,és olyan szuper cuccokat vettünk:
-Új parafás lamellák
-Új bovdenkészlet
-Markolat, lábtartó gumi, berúgókar gumi, váltó gumi.
-Hátsó lámpa bura (pici piros)
-Hátsó lámpa alá gumi
-Duda
Minden olyan szép,és olyan sok mindene volt...egy vagyont ott lehetett volna hagyni...
- 4 likes
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA kuplungra visszatérve, ez a helyzet:
Mit lehet itt tenni?
- 4 likes
Komment
-
Na igen, a kupplung egy picit oda volt
De most már legalább látod, hogy ha vársz, még mi mindent meg kellett volna tenni akkor is. És ezt hét közben nem biztos, hogy meg tudod oldani..
Na de Gratulálok a jó vételhez, és nem csak lehet, hanem el is szoktunk költeni egy-egy vagyont Már persze kinek mi a vagyon, de nem olcsó egy ilyen öreg motor alkatrészét beszerezni.
Ha van egy kis időtök, akkor a felsorolt cuccok átszerelése nem nagy mutatvány, a kupplungot kivéve, de hát ha van egy kis türelmed, és oda is figyelsz, meg lehet csinálni!
mir-mur
állati jó de igaz
viszonyítási alapnak viszont jó volt, hogyan nézhetett ki, ami kell
Komment
-
Grat az első börzédhez! Látod nem is nehéz ez?
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy vagyont ott lehetett volna hagyni...
1. fokozat: a börzén költjük a pénzt
2. fokozat: helybe jön az árú, és úgy költjük a pénzt
3. fokozat: Mi megyünk el jó messze, hogy költhessük a pénzt
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚj parafás lamellák
Amúgy újra lehet parafázni(síkköszörülés után), de ahhoz sok üveg bort meg kell inni
Ha pedig lecserélsz dolgokat( mondjuk kipufogókönyök, berúgókar stb) ami nem típusazonos, tedd fel apróhirdetésbe, és ha elviszi valaki, akkor legalább 1-2 sör ára vagy a gumialkatrészek ára bejön rajta..."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
-
Na igen, elolvastam itt azt hiszem Che írását,hogyan is lehetne újra parafázni.A főzéses fokozatig minden rendben lett volna,de utána valami szerszám esztergályozása következett,ahol elvesztettem a fonalat.
Nem,sima lamellákat nem vettem, nem is tudtam volna,mert nem volt. De meg lesz csiszolva, remélhetőleg rendesen.
Nálunk a 3. verzió történt, "mi mentünk el jó messze, hogy költhessük a pénzt"..alkudni sem nagyon lehetett. És a két dobozt meg sem vettem...kicsit sok 9000 Ft-ért darabja...
A lamellákra apukám is azt mondaná: jól be kell zsírozni,hogy messzebb repüljenek
Ilyen motor,mint a mienk, kb 5 volt rendbe téve a pasinál,akihez mentünk, és ezen kívül még vagy 15 másik. De a végére kicsit elrugaszkodott a földtől, amikor látta,hogy sok mindent akarunk megvenni, egyre drágábbak akartak lenni a dolgok.
Holnap megy homokfúvásra, aztán gitt, és fényezés...ez remélhetőleg az elkövetkezendő 2 hétben meglesz, aztán egyik hétvégén összerakjuk. Hiszen már működött előtte is, reméljük összerakás után is fog. Kifestegetem a kis piros csíkokat (attól még félek picit) és készen is van.
A 9ezres dobozokon meg még gondolkozom, ha valaki tudna olcsóbban kérlek szóljatok.Che kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
-
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHujújjj... TANK FESTŐSABLON nem létezik
(persze olyan amilyen nekem kéne)
Érdemes lehet egy szakembert keresni erre a feladatra is, hogy a friss fényezéshez méltó legyen a csíkozás kivitelezése, de nem akarom letörni a lelkesedésed!és sricsi70 kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
-
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát kerestem szakembert, letört ő rendesen... 30.000 Ft lenne a két oldalra a csíkozás...
Komment
-
-
Szerintem is nagyon drága. Van ötletetek? Ti ismertek olyat aki ki tudná festeni? Név, cím, telefonszám?
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNév, cím, telefonszám?
Ezeket ő csinálta.
- 2 likes
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNév, cím, telefonszám?
Komment
Komment