Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Egy kis-Csepel felújításának története

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Még le is vizsgáztatta volna,de mivel ezt nem lehet így azt nem adja ajándékba
    Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 30, 08:22.

Komment

Én ezért csinálom magam..igaz sok szerelő nem is ért hozzá, így inkább ne is nyúljon hozzá, hogy csak kárt tegyen, inkább megcsinálom magamnakl

Komment

Na jó, igazatok van, nem várunk tovább.
        Ma szétszedjük, és ami kell felírom.
        Holnap lesz egy börze Soroksáron, ott szerintetek kapok cuccokat a motorhoz? Az jó, ha viszem a régit is, és ott ugyanolyat keresek...Még sosem voltam ilyen börzén, olyan mint egy piac? Alkudozni kell? Segítőkészek lesznek , vagy mindent rám akarnak sózni? Hogy van ez? Nem megy még valaki közületek oda?

A kuplungra visszatérve, ez a helyzet:

Mit lehet itt tenni?
        Attached Files
        Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 08, 09:57.

Komment

Na mindegy is...ma elmentünk egy itt hírdető eladóhoz,és olyan szuper cuccokat vettünk:

-Új parafás lamellák
          -Új bovdenkészlet
          -Markolat, lábtartó gumi, berúgókar gumi, váltó gumi.
          -Hátsó lámpa bura (pici piros)
          -Hátsó lámpa alá gumi
          -Duda

Minden olyan szép,és olyan sok mindene volt...egy vagyont ott lehetett volna hagyni...
          OdinHEM, wsievers és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            A kuplungra visszatérve, ez a helyzet:

Mit lehet itt tenni?
            Ezzel ? Kimenni éjfélkor a keresztútra, meghajolni háromszor kelet felé, aztán elköpni jobbra, a lamellákat meg elhajítani balra. De nem szabad utána nézni !
            Gergőke, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Na igen, a kupplung egy picit oda volt
              De most már legalább látod, hogy ha vársz, még mi mindent meg kellett volna tenni akkor is. És ezt hét közben nem biztos, hogy meg tudod oldani..
              Na de Gratulálok a jó vételhez, és nem csak lehet, hanem el is szoktunk költeni egy-egy vagyont Már persze kinek mi a vagyon, de nem olcsó egy ilyen öreg motor alkatrészét beszerezni.

Ha van egy kis időtök, akkor a felsorolt cuccok átszerelése nem nagy mutatvány, a kupplungot kivéve, de hát ha van egy kis türelmed, és oda is figyelsz, meg lehet csinálni!

mir-mur
              állati jó de igaz
              viszonyítási alapnak viszont jó volt, hogyan nézhetett ki, ami kell

Komment

Grat az első börzédhez! Látod nem is nehéz ez?
                egy vagyont ott lehetett volna hagyni...
                Nálunk ezek fordulnak elő:
                1. fokozat: a börzén költjük a pénzt
                2. fokozat: helybe jön az árú, és úgy költjük a pénzt
                3. fokozat: Mi megyünk el jó messze, hogy költhessük a pénzt

Új parafás lamellák
                Remélem simákat is vettél...a tiédet elég nehéz lesz színbecsiszolni, én nem próbálkoznák vele
                Amúgy újra lehet parafázni(síkköszörülés után), de ahhoz sok üveg bort meg kell inni

Ha pedig lecserélsz dolgokat( mondjuk kipufogókönyök, berúgókar stb) ami nem típusazonos, tedd fel apróhirdetésbe, és ha elviszi valaki, akkor legalább 1-2 sör ára vagy a gumialkatrészek ára bejön rajta...
                Intrepid, kollarg és korompaiistvan kedvelte ezt.
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Na igen, elolvastam itt azt hiszem Che írását,hogyan is lehetne újra parafázni.A főzéses fokozatig minden rendben lett volna,de utána valami szerszám esztergályozása következett,ahol elvesztettem a fonalat.

Nem,sima lamellákat nem vettem, nem is tudtam volna,mert nem volt. De meg lesz csiszolva, remélhetőleg rendesen.

Nálunk a 3. verzió történt, "mi mentünk el jó messze, hogy költhessük a pénzt"..alkudni sem nagyon lehetett. És a két dobozt meg sem vettem...kicsit sok 9000 Ft-ért darabja...

A lamellákra apukám is azt mondaná: jól be kell zsírozni,hogy messzebb repüljenek

Ilyen motor,mint a mienk, kb 5 volt rendbe téve a pasinál,akihez mentünk, és ezen kívül még vagy 15 másik. De a végére kicsit elrugaszkodott a földtől, amikor látta,hogy sok mindent akarunk megvenni, egyre drágábbak akartak lenni a dolgok.
                  Holnap megy homokfúvásra, aztán gitt, és fényezés...ez remélhetőleg az elkövetkezendő 2 hétben meglesz, aztán egyik hétvégén összerakjuk. Hiszen már működött előtte is, reméljük összerakás után is fog. Kifestegetem a kis piros csíkokat (attól még félek picit) és készen is van.
                  A 9ezres dobozokon meg még gondolkozom, ha valaki tudna olcsóbban kérlek szóljatok.
                  Che kedvelte ezt.

Komment

Hujújjj... TANK FESTŐSABLON nem létezik
                    (persze olyan amilyen nekem kéne)

Komment

Hujújjj... TANK FESTŐSABLON nem létezik
                      (persze olyan amilyen nekem kéne)
                      A tank csíkozását szabad kézzel szokták felvinni, sablonról én még nem hallottam, hogy volna...
                      Érdemes lehet egy szakembert keresni erre a feladatra is, hogy a friss fényezéshez méltó legyen a csíkozás kivitelezése, de nem akarom letörni a lelkesedésed!
                      és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Hát kerestem szakembert, letört ő rendesen... 30.000 Ft lenne a két oldalra a csíkozás...

Komment

Hát kerestem szakembert, letört ő rendesen... 30.000 Ft lenne a két oldalra a csíkozás...
                          Szerintem keress mást. Úgy gondolom, hogy túl drágán dolgozik. De lehet, hogy csak én vagyok lemaradva.

Komment

Szerintem is nagyon drága. Van ötletetek? Ti ismertek olyat aki ki tudná festeni? Név, cím, telefonszám?

Komment

Név, cím, telefonszám?
                              Miskolcon van ! Egy normál motort eddig 6000 ft ért csinált. Vannak nyilván profibbak, de nem rossz.

Click image for larger version

Name:	20111230108.jpg
Views:	5
Size:	201.6 KB
ID:	131958Click image for larger version

Name:	DSC07035.jpg
Views:	2
Size:	203.5 KB
ID:	131959Click image for larger version

Name:	DSC07044.jpg
Views:	2
Size:	200.8 KB
ID:	131960
                              Ezeket ő csinálta.
                              Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2012 szept. 10, 15:07. Oka: Elírás.
                              soveny és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Név, cím, telefonszám?
                                Én sajnos nem tudok (illetve tudnék, de még nem az igazi a munkája) De ezen a helyen említenek pár szakit:http://veteran.forum.hu/szakemberek-...akemberek-817/

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X