Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
"Ha a tank festhető állapotban van, különösebb speciális előkészítést nem igényel (nem rozsdás, horpadt vagy javított) akkor 30 ezer ft körül lehetne a mintát ráfesteni, nem kézi csíkozással és ecsettel ahogy a fotón látszik, hanem szalaggal kitakarva, maszkolva, tehát nem az eredeti gyári technikával. "
Miskolc??? Az egy autós tank benzin nekem..ott vagyok,mintha elfogadnám a 30.000-est.
Hehe...igen hallottam már ilyet,hogy "posta"..de nem adhatok fel egy tankot postán, és ha elveszik?? Akkor tank nélkül adjuk át októberben a motort? Na jó, nem egy teljes tank, de sok.
Jobban járnánk,ha levinnénk a mi motorunkkal, csak nem fér be az oldaldobozba.
Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 30, 07:24.
Felgumipókozom a tankot hátra, és elmegyek az FJR-rel
Na ez a jó hozzáállás
Amúgy próbálj meg címfestőt keresni, az megcsinálja neked a csíkozást(talán még ecsettel is dolgozik) vagy ha nem akarod annyira autentikusan, akkor meg lehetne próbálni egy airbrush mestert(ők azért előfordulnak motoros találkozókon, vagy olyanokat, akik pinstripping-gel foglalkoznak) Ha van chopperes/cruiseres ismerősöd, ők ilyesmiben otthon vannak(akkor meg már mindegy, hogy műholdra vonyító farkaskutyát, vagy szárnyakat és csíkokat kell festeni)
Amúgy Anangyalka, fotóztam neked párat Egerben a hétvégén...
Sajnos későn értem oda, így futón volt a motor, de azér csináltam pár képet a részletekről...OT vizsgás volt a 48 as Csepel.
Komment