Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Egy kis-Csepel felújításának története

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Túúúdom
    Nekem nagyon sok minden kellene...le sem merem írni
    De legalább a Danuvia jel ki van reszelve
    A hátsó kis lámpám,se Csepel, az első lámpámon is más a kapcsoló, csak 3 állásos, ezért van a 4. állás megoldva bilux kapcsolóval,ami gyárilag ugye nincs rajta. Kéne nekem egy láncvédő is,de azt itt bent a kollégáim megcsinálják.
    Most csapágyak is kellenek,de a számukat nem tudom. A kormány rúdjából is kihullottak a golyók,azt is kell vennem.
    Kéne egy szimering az oldaldeklibe...
    Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 30, 08:11.
    korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Most csapágyak is kellenek,de a számukat nem tudom. A kormány rúdjából is kihullottak a golyók,azt is kell vennem.
      Kéne egy szimering az oldaldeklibe
      Rá van irva a régi csapágyak oldalára. De betipegsz a csapágyboltba, ledobod az asztalra a régi csapágyakat, amit kiszedtél, és egy "Ilyen kell!" felkiáltással meg van oldva a dolog...És tedd hozzá, hogy: C3 -as illesztésű kell ebben a méretben. Golyókat méretre adnak, abból beviszel egy jobb állapotút, és kész.
      A szimeringeknél 3 méret van: belső átmérő*külső átmérő*szélesség
      pl a Csepelnél a főtengelyszimering 15*30*8 ha jól emlékszem, és mivel ilyen méret jelenleg nincs, így 15*30*10 est szoktunk betenni.
      De ha kell, előkeresem neked a pontos csapágy és szimering méreteket, valahol megvan( de biztosabb, ha viszed a régit, és úgy veszel) Vagy leméred a méreteket tolómérővel mm-ben (tengelyméret*szimeringházméret*szimeringház mélysége)
      korompaiistvan, soveny és kedvelte ezt.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Én is ezt terveztem,de még nem varázsolódott ki minden csapágy, csak kettő. Egy szét is esett, a másikat én jónak látom,de a férjem szerint kicseréljük azt is.
        Van itt nálunk egy szuper csapágybolt, mindig ezt a "betipegős, ilyen kell-ős" módszert szoktam alkalmazni, és mindig értik

Ja, és a lábtartó rúdból pedig le kell esztergáltatni,mert az új lábtartó nem megy rá...a rúd kb 13mm a lábtartó meg 12mm...és finom menet. Szóval, azt leszedik, és lesz 12mm, és sima menet,de csak addig esztergályozzák meg,amíg két két oldalról beérnek a lábtartó gumik,mert középen a motortámaszhoz kell az eredeti átmérő.
        Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 30, 08:12.
        wsievers kedvelte ezt.

Komment

Szerencsére nem volt nagy összezördülés,de már örülök,hogy nem ő csinálja...
          Szerintem jobb is lesz...

darabjaira szétszedtük
          A gyári csavarokra, anyákra vigyázz! 11-es feje van, nem 10-es, és nem lehet kapni manapság már, csak csináltatni.
          korompaiistvan és soveny kedvelte ezt.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Igen észrevettük,mert nem volt jó rá se a dugókulcs, se a villáskulcs... megvan mind, szépen kis tálkákban,felcímkézve, hogy melyik honnan jött ki..
            A férjem ilyen szempontból nagyon precíz.
            No meg az a sok négyszög anya...
            Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 30, 08:12.
            soveny kedvelte ezt.

Komment

Légyszi, légyszi, valaki, akinek van az méretezze be ezt nekem.
              Köszi Click image for larger version

Name:	láncvj.jpg
Views:	1
Size:	10.6 KB
ID:	132011

Komment

Nincs senkinek láncvédője

Komment

Nincs senkinek láncvédője
                  Előbb-utóbb csak akad majd valaki - minél öregebb a moci, annál inkább türelmesnek kell lenni a javítgatása során. Én nem vagyok egy túl türelmes ember, szaporodnak is az ősz hajszálak a fejemen amikor valami ritka alkatrészt próbálok napokon (heteken) keresztül felhajtani.
                  There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Légyszi, légyszi, valaki, akinek van az méretezze be ezt nekem
                    Beméretezni nem tudom, viszont ezt találtam: KAMIOLDMOTOR&BIKE - Csepel alkatrészek - Láncvédő (100-as)
                    Ha megvenni nem is akarod, talán a hírdető megadja neked azt a három méretet amit kértél.
                    Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 szept. 15, 08:36.
                    korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ez a láncvédő így képen egyre jobb
                      Utoljára szerkesztve a következő által: korompaiistvan; 2012 szept. 30, 15:05.
                      wsievers, és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Még sincsenek láncvédő méreteim

Komment

Még sincsenek láncvédő méreteim
                          Próbálkozz még több képpel ,hátha összejön !
                          wsievers és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Nem érdemeltek semmit
                            wsievers kedvelte ezt.

Komment

Eladó 125-ös Csepel motorkerékpár alkatrészekkel! Budaörs ”¢ vateraauto.hu

vedd fel vele a kapcsolatot

Csak hogy jóvá tegyem a beszólásomat!

De akkor is tetszik a kép!!

Ja, és google a barátunk!
                              és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm, a hirdetéseket én is megtaláltam, de nem olyan segítőkészek ám.
                                De már megvan, mert megjött homokfúvásból a váz, és egyszerűen hozzámértük,mi fér be.
                                wsievers kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X