Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Egy kis-Csepel felújításának története

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Túúúdom
    Nekem nagyon sok minden kellene...le sem merem írni
    De legalább a Danuvia jel ki van reszelve
    A hátsó kis lámpám,se Csepel, az első lámpámon is más a kapcsoló, csak 3 állásos, ezért van a 4. állás megoldva bilux kapcsolóval,ami gyárilag ugye nincs rajta. Kéne nekem egy láncvédő is,de azt itt bent a kollégáim megcsinálják.
    Most csapágyak is kellenek,de a számukat nem tudom. A kormány rúdjából is kihullottak a golyók,azt is kell vennem.
    Kéne egy szimering az oldaldeklibe...
    Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 30, 07:11.
    korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Most csapágyak is kellenek,de a számukat nem tudom. A kormány rúdjából is kihullottak a golyók,azt is kell vennem.
      Kéne egy szimering az oldaldeklibe
      Rá van irva a régi csapágyak oldalára. De betipegsz a csapágyboltba, ledobod az asztalra a régi csapágyakat, amit kiszedtél, és egy "Ilyen kell!" felkiáltással meg van oldva a dolog...És tedd hozzá, hogy: C3 -as illesztésű kell ebben a méretben. Golyókat méretre adnak, abból beviszel egy jobb állapotút, és kész.
      A szimeringeknél 3 méret van: belső átmérő*külső átmérő*szélesség
      pl a Csepelnél a főtengelyszimering 15*30*8 ha jól emlékszem, és mivel ilyen méret jelenleg nincs, így 15*30*10 est szoktunk betenni.
      De ha kell, előkeresem neked a pontos csapágy és szimering méreteket, valahol megvan( de biztosabb, ha viszed a régit, és úgy veszel) Vagy leméred a méreteket tolómérővel mm-ben (tengelyméret*szimeringházméret*szimeringház mélysége)
      korompaiistvan, soveny és kedvelte ezt.

Komment

Én is ezt terveztem,de még nem varázsolódott ki minden csapágy, csak kettő. Egy szét is esett, a másikat én jónak látom,de a férjem szerint kicseréljük azt is.
        Van itt nálunk egy szuper csapágybolt, mindig ezt a "betipegős, ilyen kell-ős" módszert szoktam alkalmazni, és mindig értik

Ja, és a lábtartó rúdból pedig le kell esztergáltatni,mert az új lábtartó nem megy rá...a rúd kb 13mm a lábtartó meg 12mm...és finom menet. Szóval, azt leszedik, és lesz 12mm, és sima menet,de csak addig esztergályozzák meg,amíg két két oldalról beérnek a lábtartó gumik,mert középen a motortámaszhoz kell az eredeti átmérő.
        Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 30, 07:12.
        wsievers kedvelte ezt.

Komment

Szerencsére nem volt nagy összezördülés,de már örülök,hogy nem ő csinálja...
          Szerintem jobb is lesz...

darabjaira szétszedtük
          A gyári csavarokra, anyákra vigyázz! 11-es feje van, nem 10-es, és nem lehet kapni manapság már, csak csináltatni.
          korompaiistvan és soveny kedvelte ezt.

Komment

Igen észrevettük,mert nem volt jó rá se a dugókulcs, se a villáskulcs... megvan mind, szépen kis tálkákban,felcímkézve, hogy melyik honnan jött ki..
            A férjem ilyen szempontból nagyon precíz.
            No meg az a sok négyszög anya...
            Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 30, 07:12.
            soveny kedvelte ezt.

Komment

Légyszi, légyszi, valaki, akinek van az méretezze be ezt nekem.
              Köszi Click image for larger version

Name:	láncvj.jpg
Views:	1
Size:	10.6 KB
ID:	132011

Komment

Nincs senkinek láncvédője

Komment

Nincs senkinek láncvédője
                  Előbb-utóbb csak akad majd valaki - minél öregebb a moci, annál inkább türelmesnek kell lenni a javítgatása során. Én nem vagyok egy túl türelmes ember, szaporodnak is az ősz hajszálak a fejemen amikor valami ritka alkatrészt próbálok napokon (heteken) keresztül felhajtani.
                  There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Légyszi, légyszi, valaki, akinek van az méretezze be ezt nekem
                    Beméretezni nem tudom, viszont ezt találtam: KAMIOLDMOTOR&BIKE - Csepel alkatrészek - Láncvédő (100-as)
                    Ha megvenni nem is akarod, talán a hírdető megadja neked azt a három méretet amit kértél.
                    Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 szept. 15, 07:36.
                    korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ez a láncvédő így képen egyre jobb
                      Utoljára szerkesztve a következő által: korompaiistvan; 2012 szept. 30, 14:05.
                      wsievers, és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Még sincsenek láncvédő méreteim

Komment

Még sincsenek láncvédő méreteim
                          Próbálkozz még több képpel ,hátha összejön !
                          wsievers és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Nem érdemeltek semmit
                            wsievers kedvelte ezt.

Komment

Eladó 125-ös Csepel motorkerékpár alkatrészekkel! Budaörs ”¢ vateraauto.hu

vedd fel vele a kapcsolatot

Csak hogy jóvá tegyem a beszólásomat!

De akkor is tetszik a kép!!

Ja, és google a barátunk!
                              és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm, a hirdetéseket én is megtaláltam, de nem olyan segítőkészek ám.
                                De már megvan, mert megjött homokfúvásból a váz, és egyszerűen hozzámértük,mi fér be.
                                wsievers kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X