Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Egy kis-Csepel felújításának története

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Eladó 125-ös Csepel motorkerékpár alkatrészekkel! Budaörs ”¢ vateraauto.hu
    vedd fel vele a kapcsolatot
    Sajna ez neki nem jó...Nagyon sok különbség van ám a 100-as és a 125-ös Csepel között
    És a legnagyobb baj, hogy a 100-ashoz aranyárban mérnek mindent :S
    korompaiistvan és Che kedvelte ezt.

Komment

Csepelben nem vagyok otthon, csak próbáltam segíteni, hátha

Komment

Találtunk még egy számsort, így homokfúvás után, a hátsó villán. De ez sem segít nekünk..vagy igen?
        Ez sem egyezik az eddig talált másik 4 számsorral.

Komment

Az lesz az alvázszám...Ott szokott lenni.
          korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Kitől és hol lehet új küllőket venni?
            Segítsetek légyszi

Komment

Tudod a választ szerintem...börzén elsősorban.
              Vagy :Csatári Sándor küllőkészítő , 5630 Békés VII. Ker 1/1. Tel: (66)416-463.( vagy 3 éve nem beszéltem vele, de szerintem még aktuálisak az adatok)
              Lehet hogy a motorodhoz van is neki raktáron. Végülis magyar motor, elég gyakran kereshetik ilyennel.
              sricsi70 és kedvelte ezt.

Komment

Szerintem próbáld meg www.kamioldmotor.hu -n megnézni.Hívd fel vagy írj neki , nagyon segítőkész emberre találsz a Kálmán személyében.Ha nincs neki szerintem tud segíteni , hogy merre indulj.

Komment

Köszönöm, végül is én is a Csatári Sándor mellett döntöttem. De mivel nem olyan egyszerű a dolog (az egyik kerék a motoron, nem Csepel kerék, és nem tudni milyen) így azt kérte postázzak el neki minden fajta méretű küllőből egyet-egyet, és küldi vissza az újakat.

Tényleg igazatok volt ezzel a felújítással kapcsolatban...először csak arról volt szó, hogy "éppen csak beinduljon", majd arról, hogy "ami rozsdás, fessük újra", most ott tartunk, hogy darabokban az egész, fényezés alatt áll, a kerekek kifűzve, persze a régi küllő nem jó már, újat kell vennem, azt befűzetni. Krómozó imádott, amikor odavittem a cuccokat,hogy jövő hét keddre kellene készen . Szóval tényélegesen elszaladt velünk a ló, egyik értelemben elfogadható,mert egy újrafényezett motorra nem tenném vissza a feketére telibe fújt kerekeket, meg a régi bovdeneket, ilyesmit. Ugyanakkor ennek sosem lesz vége....és persze mindezt kevesebb mint egy hónap alatt. Nem gondoltam volna,hogy ilyen nehéz lesz
                  Teljesen idegbeteg vagyok, és persze vannak jóakarók, akik szerint: "össze sem tudjuk majd rakni", meg "úgysem indul majd be"...alig várom,hogy már ott tartsunk,hogy a beindulás legyen a kérdés....
                  Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 19, 16:30.
                  movisz, soveny és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Közeleg a végdátum, várjuk a képeket!
                    és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Jajj, de még hogy!!!

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Közeleg a végdátum, várjuk a képeket!
                        !!

Komment

Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          !!
                          Neked miért nem kell 20 karaktert írni Csókos vagy
                          barna és soveny kedvelte ezt.

Komment

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Csókos vagy
                              Most látom ,hogy kinek a témájában vagyok !Bocsi !Kitöröltem a nem ide való hozzászólásomat!(Szólt ez annak aki most kapcsolódik be !)
                              Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2012 szept. 25, 16:55.

Komment

Csókos, ilyen is van itt?

Ne is mondjátok.Holnap megyek a küllőshöz, készen vannak a kerekek.
                                Csütörtökön kellene mennem Kistelekre a csíkozóhoz.
                                Péntek-szombat-vasárnap éjjel összerakjuk...hétfőn már megy le a vidéki helyszínre,ahol a születésnap lesz.

Ha nem megy az összerakás, sikítok, és esetleg eljöhetnétek segíteni
                                Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 30, 07:10.
                                wsievers és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X