Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Egy kis-Csepel felújításának története

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Eladó 125-ös Csepel motorkerékpár alkatrészekkel! Budaörs ”¢ vateraauto.hu
    vedd fel vele a kapcsolatot
    Sajna ez neki nem jó...Nagyon sok különbség van ám a 100-as és a 125-ös Csepel között
    És a legnagyobb baj, hogy a 100-ashoz aranyárban mérnek mindent :S
    korompaiistvan és Che kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Csepelben nem vagyok otthon, csak próbáltam segíteni, hátha

Komment

Találtunk még egy számsort, így homokfúvás után, a hátsó villán. De ez sem segít nekünk..vagy igen?
        Ez sem egyezik az eddig talált másik 4 számsorral.

Komment

Az lesz az alvázszám...Ott szokott lenni.
          korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Kitől és hol lehet új küllőket venni?
            Segítsetek légyszi

Komment

Tudod a választ szerintem...börzén elsősorban.
              Vagy :Csatári Sándor küllőkészítő , 5630 Békés VII. Ker 1/1. Tel: (66)416-463.( vagy 3 éve nem beszéltem vele, de szerintem még aktuálisak az adatok)
              Lehet hogy a motorodhoz van is neki raktáron. Végülis magyar motor, elég gyakran kereshetik ilyennel.
              sricsi70 és kedvelte ezt.

Komment

Szerintem próbáld meg www.kamioldmotor.hu -n megnézni.Hívd fel vagy írj neki , nagyon segítőkész emberre találsz a Kálmán személyében.Ha nincs neki szerintem tud segíteni , hogy merre indulj.

Komment

Köszönöm, végül is én is a Csatári Sándor mellett döntöttem. De mivel nem olyan egyszerű a dolog (az egyik kerék a motoron, nem Csepel kerék, és nem tudni milyen) így azt kérte postázzak el neki minden fajta méretű küllőből egyet-egyet, és küldi vissza az újakat.

Tényleg igazatok volt ezzel a felújítással kapcsolatban...először csak arról volt szó, hogy "éppen csak beinduljon", majd arról, hogy "ami rozsdás, fessük újra", most ott tartunk, hogy darabokban az egész, fényezés alatt áll, a kerekek kifűzve, persze a régi küllő nem jó már, újat kell vennem, azt befűzetni. Krómozó imádott, amikor odavittem a cuccokat,hogy jövő hét keddre kellene készen . Szóval tényélegesen elszaladt velünk a ló, egyik értelemben elfogadható,mert egy újrafényezett motorra nem tenném vissza a feketére telibe fújt kerekeket, meg a régi bovdeneket, ilyesmit. Ugyanakkor ennek sosem lesz vége....és persze mindezt kevesebb mint egy hónap alatt. Nem gondoltam volna,hogy ilyen nehéz lesz
                  Teljesen idegbeteg vagyok, és persze vannak jóakarók, akik szerint: "össze sem tudjuk majd rakni", meg "úgysem indul majd be"...alig várom,hogy már ott tartsunk,hogy a beindulás legyen a kérdés....
                  Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 19, 17:30.
                  movisz, soveny és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Közeleg a végdátum, várjuk a képeket!
                    és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Jajj, de még hogy!!!

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Közeleg a végdátum, várjuk a képeket!
                        !!

Komment

Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          !!
                          Neked miért nem kell 20 karaktert írni Csókos vagy
                          barna és soveny kedvelte ezt.

Komment

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Csókos vagy
                              Most látom ,hogy kinek a témájában vagyok !Bocsi !Kitöröltem a nem ide való hozzászólásomat!(Szólt ez annak aki most kapcsolódik be !)
                              Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2012 szept. 25, 17:55.

Komment

Csókos, ilyen is van itt?

Ne is mondjátok.Holnap megyek a küllőshöz, készen vannak a kerekek.
                                Csütörtökön kellene mennem Kistelekre a csíkozóhoz.
                                Péntek-szombat-vasárnap éjjel összerakjuk...hétfőn már megy le a vidéki helyszínre,ahol a születésnap lesz.

Ha nem megy az összerakás, sikítok, és esetleg eljöhetnétek segíteni
                                Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 30, 08:10.
                                wsievers és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X