Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Egy kis-Csepel felújításának története

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ezek szerint sikerült összerakni, ha kevesebbel is! Remélem csinász videót a próba útról!

Komment

Sajnos még nem sikerült, amint készen vagyunk teszek fel fotókat.

Komment

Hoppácska. Nem kicsit vagyok figyelmetlen. Te nem is Angyalka vagy?????? Hanem Anangyalka??? Hmmm. Lassan érő (értő!!!!:-)))) típus vagyok.:-)))) Most kész a moci vagy sem???? Ne csigáz!!!!!
        Most írtam neked valahova, nem erre a topikra, valahova máshova.:-)))))

Nem sikerült???? Mért is nem. Mond mi a gond. Pedig egész hétvégén imádkoztam.:-)))))

Komment

Ez nem olyan vicces...
          Még a kuplung bovdent kell bekötni.
          Tankot feltenni. Kipufogót összedugni, valahogy áramot csinálni a lámpákhoz.
          A többi kész.
          Nagyon megszenvedtünk, ma hajnali 2-kor fejeztük be.
          Ezek az új küllők ,vastagabbak,elakadtak a villákban, a fék felfele álló részében. 12-es fakötésű alátétből,eddig kb 20 darab van bent kerekenként távtartónak.
          Az új gumik nagyon magasak, a sárvédőben is akadtak.
          Tényleg kellett volna segítség a hétvégére...

Komment

Bocsánat , nem bántásból írtam.:-((( Tényleg szurkoltam. Kicsit elvesztettem a fonalat, de ha csak ennyi a gond, holnap talán valamikor 19-20 -körül végzek (03-kor kezdek) de ez még levezetésnek sem sok. Ha gondolod, felmegyek, összedobjuk, aztán húzok haza. Bovden talán nem probléma, kipufhoz van kenőcsöm, esetleg azbesztem is, áram talán nem okoz problémát mert ha jól emlékszem valami hasonló a szakmám.:-)))) Priviben írd hova (esetleg tel .szám) és ha kel szívesen ugrok. Úgy sem találkoztam még olyan NŐvel aki otthon van a motorok terén.:-)))))
            Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Még a kuplung bovdent kell bekötni.
            Tankot feltenni. Kipufogót összedugni, valahogy áramot csinálni a lámpákhoz.
            A többi kész.

Komment

Click image for larger version

Name:	IMG_7455j.jpg
Views:	1
Size:	197.1 KB
ID:	132902
              Itt még "csak" 22 óra körül járt az idő...
              UK és soveny kedvelte ezt.

Komment

Na igen, az aszbeszt zsinór elengedhetetlen, de van aki azbeszt lapból vágott rá tömítést kicsit megkalapálva.

Küllő nem fér el a villa között? Akkor ott valami nagyon nem jó!!

Komment

Lehet ,hogy rosszul fogalmaztam,nem a villák közt nem fér el, hanem a fékből a villára feszülő lemez belső oldalát darálta a küllő...

Komment

Aha!
                    Így már értem.

http://veteran.forum.hu/szakemberek-...-453/#post3443

Angyalka! Erről írtam múltkor, nem a nagytétényi nagyhírű, de nézd meg, érdemes

Komment

Lesz fotókönyv az egész fejújításról, kísérő szövegekkel...a hátlapon megemlítve azokat,akik segítettek..köztük a fórum is
                      wsievers és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Komment

Lehet, ezért van a sok alátét...de oldalról nem látszik
                          korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Komment

80 fölött?? Úgy szorulnak a kerekek,hogy komoly fizikai erő kell hozzá,hogy tolni tudjam

Komment

Jó erőben voltál akkor, amikor a tengelycsavart meghúztad
                                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X