Ezek szerint sikerült összerakni, ha kevesebbel is! Remélem csinász videót a próba útról!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Egy kis-Csepel felújításának története
Collapse
X
-
-
-
Hoppácska. Nem kicsit vagyok figyelmetlen. Te nem is Angyalka vagy?????? Hanem Anangyalka??? Hmmm. Lassan érő (értő!!!!:-)))) típus vagyok.:-)))) Most kész a moci vagy sem???? Ne csigáz!!!!!
Most írtam neked valahova, nem erre a topikra, valahova máshova.:-)))))
Nem sikerült???? Mért is nem. Mond mi a gond. Pedig egész hétvégén imádkoztam.:-)))))
Komment
-
-
Ez nem olyan vicces...
Még a kuplung bovdent kell bekötni.
Tankot feltenni. Kipufogót összedugni, valahogy áramot csinálni a lámpákhoz.
A többi kész.
Nagyon megszenvedtünk, ma hajnali 2-kor fejeztük be.
Ezek az új küllők ,vastagabbak,elakadtak a villákban, a fék felfele álló részében. 12-es fakötésű alátétből,eddig kb 20 darab van bent kerekenként távtartónak.
Az új gumik nagyon magasak, a sárvédőben is akadtak.
Tényleg kellett volna segítség a hétvégére...
Komment
-
Bocsánat , nem bántásból írtam.:-((( Tényleg szurkoltam. Kicsit elvesztettem a fonalat, de ha csak ennyi a gond, holnap talán valamikor 19-20 -körül végzek (03-kor kezdek) de ez még levezetésnek sem sok. Ha gondolod, felmegyek, összedobjuk, aztán húzok haza. Bovden talán nem probléma, kipufhoz van kenőcsöm, esetleg azbesztem is, áram talán nem okoz problémát mert ha jól emlékszem valami hasonló a szakmám.:-)))) Priviben írd hova (esetleg tel .szám) és ha kel szívesen ugrok. Úgy sem találkoztam még olyan NŐvel aki otthon van a motorok terén.:-)))))
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég a kuplung bovdent kell bekötni.
Tankot feltenni. Kipufogót összedugni, valahogy áramot csinálni a lámpákhoz.
A többi kész.
Komment
-
-
Lehet ,hogy rosszul fogalmaztam,nem a villák közt nem fér el, hanem a fékből a villára feszülő lemez belső oldalát darálta a küllő...
Komment
-
Aha!
Így már értem.
http://veteran.forum.hu/szakemberek-...-453/#post3443
Angyalka! Erről írtam múltkor, nem a nagytétényi nagyhírű, de nézd meg, érdemes
Komment
-
-
Lesz fotókönyv az egész fejújításról, kísérő szövegekkel...a hátlapon megemlítve azokat,akik segítettek..köztük a fórum iswsievers és korompaiistvan kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
ApaE
-
-
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
-