Anangyalka eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Egy kis-Csepel felújításának története
Collapse
X
-
Anangyalka, Remélem, azért még itt maradsz köztünk, attól függetlenül, hogy a Csepi elkészült...Szivesen látunk a későbbiekben is, annál is inkább, mert te is most már "szakavatott" lettél.
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért majd még hozok képeket az átadásról, és egy kicsit részletesebben a motorról is."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
-
Tuzi, ezek szerint jelenleg az esélytelenek nyugalmával tehetek bármit irányodba ???
wsievers, amint végzünk a születésnapi hajcihővel, lehet ,hogy írok. De kis túlzásnak érzem ezt a megtisztelő "szakavatott" jelzőtkorompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
-
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése[ATTACH=CONFIG]10461[/ATTACH]
Kész.......majdnem
Komment
-
-
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe kis túlzásnak érzem ezt a megtisztelő „szakavatott” jelzőt
Meg ha most odamenne hozzád egy 0 km-es kezdő Csepeles, akkor már tudnál neki tanácsot adni, hogy mivel kezdjen először foglalkozni a motoron, honnan vegyen küllőt, melyik doboz hol volt - itt kezdődik a szakavatottság, aztán a negyedik-ötödik motor után (meg pár saját hibából megtanult lecke után) már nincs rá mód, hogy az ember visszautasítsa ezt a jelzőt..
Hasonló ez a "Kész... ...majdnem" dolog is: általában ezek a motorok sosem készülnek el teljesen. Mert hiányzik egy kis műanyag átvezető, mert újra kéne csíkoztatni, mert jobb lenne gyárira jobban hasonlító gumiabroncs, mert egy árnyalatnyit eltér a piros a gyári pirostól...Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 okt. 03, 21:03.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 8 likes
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésena ezt most nem értem ámThere's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
kollarg,
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe megesik hogy túlbonyolítom a dolgokat.
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTuzi, ezek szerint jelenleg az esélytelenek nyugalmával tehetek bármit irányodba ???
Mit válaszoljak??? Ha azt írom , hogy természetesen nyugodtan próbálkozz , én meg hagyom magam:-))) az is jóóóó!!!
Viszont azt is mondhatom , hogy rosszul értelmezted. Nem azt írtam , hogy semmi esélyed, hanem azt hogy nagyon megnőne az esélyed egy ilyen motor kvázi adományozásával.:-))))
A választást rád bízom.:-))) Ne mond hogy szemét vagyok, tudom.:-))))))
- 1 like
Komment
-
-
TUZI, nem vagy szemét...csak álmodozó
Ma megkötöttem a veterán autó modelles asztalcsokrokat és kiegészítő asztaldíszeket. Majd csinálok azokról is képet.
A 4 emeletes tortát holnap sütöm, azon szintén veterán autós makett lesz a dísz, már alig várom
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA 4 emeletes tortát holnap sütöm
Tényleg áttérek a többnejűségre.:-)))))
Álmodozni csak szabad nem???
- 1 like
Komment
Komment