Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Egy kis-Csepel felújításának története

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tuzi, tudod kinek kellenél
    Ezt csak azért mondod mert még nem ismersz.:-))))) Persze ha csak úgy nekem adod ezt a gépet (tudom nem a tied) , akkor mondjuk összehozol nekem is egy ilyet akkor nagyon megnőne az esélyed nálam.:-))))))
    barna kedvelte ezt.

Komment

Anangyalka, Remélem, azért még itt maradsz köztünk, attól függetlenül, hogy a Csepi elkészült...Szivesen látunk a későbbiekben is, annál is inkább, mert te is most már "szakavatott" lettél.

Azért majd még hozok képeket az átadásról, és egy kicsit részletesebben a motorról is.
      Talán megpróbálkozhatsz egy blogban leírva a felújítás rejtelmeit, a fórumnak van olyan része is
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Tuzi, ezek szerint jelenleg az esélytelenek nyugalmával tehetek bármit irányodba ???

wsievers, amint végzünk a születésnapi hajcihővel, lehet ,hogy írok. De kis túlzásnak érzem ezt a megtisztelő "szakavatott" jelzőt
        korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Pedig nagyon tisztelendő az igyekezeted, és kitartásod!

Komment

korompaiistvan, ezt pont te mondod
            Bagoly, a verébnek???

Komment

[ATTACH=CONFIG]10461[/ATTACH]
              Kész.......majdnem
              Szép lett a motor. Gratulálok!

Komment

sricsi70, Köszönöm

Komment

De kis túlzásnak érzem ezt a megtisztelő „szakavatott” jelzőt
                  Pedig sokan így kezdik: valahogy érintőlegesen belecsúsznak a veteránozásba, például segítenek valakinek megcsinálni a motorját, meglátnak egy veterános felvonulást vagy csak megtetszik a szomszéd pajtájában álló, épeszű ember számára menthetetlen rozsdaboglya - és a következő pillanatban azt veszi észre hogy nincs hova tenni azt a több motorra való apróságot amit innen-onnan összeszedett az egy darab motorjának a rendbetételéhez. Aztán ha már annyi az alkatrész, akkor keres egy másik leharcolt motort "csak ráteszem az itthon lévő holmikat és kész is" jeligével. De aztán befejezi és még mindig van alkatrész, sőt nem kevesebb lett, hanem több. Aztán a következő pillanatban azt veszi észre az ember, hogy a környékről hozzá járnak alkatrészért, tanácsért vagy megnézni hogy "hogy is volt felszerelve eredetileg az a valami a hogyishívjákra".

Meg ha most odamenne hozzád egy 0 km-es kezdő Csepeles, akkor már tudnál neki tanácsot adni, hogy mivel kezdjen először foglalkozni a motoron, honnan vegyen küllőt, melyik doboz hol volt - itt kezdődik a szakavatottság, aztán a negyedik-ötödik motor után (meg pár saját hibából megtanult lecke után) már nincs rá mód, hogy az ember visszautasítsa ezt a jelzőt..

Hasonló ez a "Kész... ...majdnem" dolog is: általában ezek a motorok sosem készülnek el teljesen. Mert hiányzik egy kis műanyag átvezető, mert újra kéne csíkoztatni, mert jobb lenne gyárira jobban hasonlító gumiabroncs, mert egy árnyalatnyit eltér a piros a gyári pirostól...
                  Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 okt. 03, 21:03.
                  Intrepid, OdinHEM és 6 további látogató kedvelte ezt.
                  There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

na ezt most nem értem ám

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      na ezt most nem értem ám
                      Mármint amit írtam? Csak próbáltam elmesélni, hogy én mit gondolok a veteránozással megfertőződésról, és az abból előbb-utóbb következő szakavatottságról. De megesik hogy túlbonyolítom a dolgokat.
                      There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

kollarg,

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        De megesik hogy túlbonyolítom a dolgokat.
                        Nem bonyolítottad túl !Ez valóban így működik !

Komment

Tuzi, ezek szerint jelenleg az esélytelenek nyugalmával tehetek bármit irányodba ???
                          A kérdés jó.:-)))
                          Mit válaszoljak??? Ha azt írom , hogy természetesen nyugodtan próbálkozz , én meg hagyom magam:-))) az is jóóóó!!!
                          Viszont azt is mondhatom , hogy rosszul értelmezted. Nem azt írtam , hogy semmi esélyed, hanem azt hogy nagyon megnőne az esélyed egy ilyen motor kvázi adományozásával.:-))))

A választást rád bízom.:-))) Ne mond hogy szemét vagyok, tudom.:-))))))
                          kedvelte ezt.

Komment

TUZI, nem vagy szemét...csak álmodozó

Ma megkötöttem a veterán autó modelles asztalcsokrokat és kiegészítő asztaldíszeket. Majd csinálok azokról is képet.
                            A 4 emeletes tortát holnap sütöm, azon szintén veterán autós makett lesz a dísz, már alig várom

Komment

Angyalka-benzin -van a motorhoz előkészítve ? Csak kérdem ,hisz volt már igazi versenyző is aki elfelejtett tankolni
                              kollarg és kedvelte ezt.

Komment

A 4 emeletes tortát holnap sütöm

Tényleg áttérek a többnejűségre.:-)))))
                                Álmodozni csak szabad nem???
                                kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X