Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre a „A leggyorsabb Indiannal” kapcsolatban. Hogy tetszet? Nekem nagy kedvencem a film. Azt gondolom, hogy elég hitelesen van ábrázolva a motorszerelés. Az ilyen filmekben általában elnagyolják a szakmai részleteket, de itt szerintem figyeltek az apróságokra is. Amúgy pedig izgalmas és egyben szórakoztató cucc. Többször is nézhető.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre a „A leggyorsabb Indiannal” kapcsolatban
Jó film, én is már többször láttam - de angol hanggal. Csak az Ámérikába érkezés utáni résztől láttam tegnap, ami feltűnt hogy a műszaki részek és szavak fordításával nem sokat bajlódtak a szinkront készítők. A sima hétköznapi beszélgetéseknél volt ami jobban hangzott mint az eredeti, de iszonyat bántotta a fülem ahogy lefordították pl. az Indian műszaki ellenőrzésénél a beszélgetést konyhanyelvre - mint amikor a hugommal beszélgetünk a motorokról...
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Kíváncsi vagyok a véleményetekre a „A leggyorsabb Indiannal” kapcsolatban.
Nekem is kedvencem a film, úgyhogy megvan DVD-n is . A mondanivalója hatalmas: “Ha nehéz, dolgozz még keményebben, ha lehetetlen, még húzz bele. Tegyél meg mindent, bármibe is kerül”
És Hopkins nagyon jól játszotta a szerepet.
A legjobb, hogy Burt maga csinál mindent, olyan dolgokat is, amire már évtizedek óta van megoldás. (slick gumik pl...)
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
A hangja sem semmi, és a 12V-os generátor pajzs nélkül. Nagyon bátor (botor) dolog. Remélem, hogy csak a bemutató kedvéért vette le. Nekem amúgy tetszik a gép.
Komment