Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán filmajánló

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Komment

Komment

Sajnos itthon kb egy nap alatt elhordanák, már ha lenne ilyen... (és nem felújítási céllal)
        You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Hát ezen nem kicsit fájt a szívem, pedig még csak az elsőt néztem meg 6:23-nál a Mustang erősen szíven ütött annyira még nem is volt rossz állapotban... Mondjuk a Charger meg a Belairek ugyanúgy sajogtak nem épp ócska vasat látok bennük még igy sem. Látva viszont hogy a motor már egyikben sincs benne már értem amikor a felújítós műsorokat nézem hogy honnan kapnak elő egy felújított izom motort...
          Ilyen helyről akár ócskavas árban is szivesen elhoznék ezt azt ha kinnt élnék...

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Egy kicsi szívfájdítás
            A Discovery-n volt egy sorozat, hogy minden epizód elején (Amerikában) kimentek egy ehhez hasonló roncstelepre, választottak egy aránylag egyben lévő autót, és azt újították fel, majd adták el jó pénzért...

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              egy nap alatt elhordanák, már ha lenne ilyen
              Most én ebből arra következtetek, hogy Amerikában nincsenek veteránosok, vagy nincsenek..... mik is ? Ja ! MÉH telepek.
              OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

-t5- és soveny kedvelte ezt.

Komment

Azért nem irigyeltem volna azt a sofőrt, akinek a hagyományos, "négykerekű" kocsija elé és mögé is egy ilyen '51-es Cadillac parkol be, kicentizve.
                  joker és barna kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    egy érdekes rövidfilm :
                    Azért itt van egy kis "kórmólás" Ha valóban olyan közel lett volna egymáshoz a két kocsi, kiálláskor a bal eleje simán koccol.

Komment

Nem film de nagyon szépek benne a gépek, a harmadik a legjobb ahogy előjön
                      You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Újra "A leggyorsabb Indian" (annyit hallottam róla, hogy most már megnézem : 2012. szeptember 26. (vagyis ma), Duna T.V., 21:20.

Komment

Akos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Újra "A leggyorsabb Indian" (annyit hallottam róla, hogy most már megnézem : 2012. szeptember 26. (vagyis ma), Duna T.V., 21:20.
                          Köszi Ákos!

Kérem, mindenki telepedjen a TV elé és nézzétek meg ezt a remek filmet a Veterán fórum ajánlásával!

Meg ne lássak itt senkit csetelgetni a film alatt!
                          Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Én is megmézem, ha a gyerek hagyja.

Komment

Üdv.:
                              Pont én is ezért jöttem, hogy szóljak,de TZ megelőzött

Komment

Kíváncsi vagyok a véleményetekre a „A leggyorsabb Indiannal” kapcsolatban. Hogy tetszet? Nekem nagy kedvencem a film. Azt gondolom, hogy elég hitelesen van ábrázolva a motorszerelés. Az ilyen filmekben általában elnagyolják a szakmai részleteket, de itt szerintem figyeltek az apróságokra is. Amúgy pedig izgalmas és egyben szórakoztató cucc. Többször is nézhető.
                                Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X