Atti69 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bsa
Collapse
X
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetűnik, de mert az enyém is ilyen, még valós is lehet.
Komment
-
Sziasztok hat a Bsa helyett ugy nezki hogy ez a motor kerul hozzam , Vakacion vagyunk Toszkanaba es itt talaltam remelem befer a furgonba ,mar mavileg az enyem kifizetve az atiras elinditva.Ma delutan megyek erte Grosseto-ba itt vagyunk 25 km kint a tengerparton szallasolva nagyon szep hely ajanlom mindenkinek
- 3 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok hat a Bsa helyett ugy nezki hogy ez a motor kerul hozzam ,
Nekem bejön!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
A motor a furgonba ,van meg hozza egy szetszedett blokk meg egy valto ami hianyzik az a km ora biztos .
Ami kerdeses a csalad tobbi cucca hogy fog beferni 3 db bicigli ,gazpalackos grillezo ,kis motorcsonak,az osszes meruleshez valo cucc 3 embernek, egy rakas "speargun".Termeszetesen az asszony a plafonon tiszta stressz stb.
- 4 likes
Komment
-
Mar meg nyugodott elvittem egy szep homokos partra .Egy napot en is felaldozhatok a vakaciombol,mert ugyan is en mindig sziklas partot keresek ahol lehet vadaszni,es keves az ember,.Sajnos gond van az egyik szememmel nagyon korlatozza a latasom sajos viz alatt a problema hatvanyozodik.De azert sikerult valamit ejteni .
- 1 like
Komment
Komment