Ugyan még nem veterán jármű, de ha így folytatja nem is lesz soha az. Segítsetek nekem ha tudtok. Már nem először " viccel meg az autóm. Már pucolva lett az ADR szelep, meg valamit még molyolt rajta a szerelő, de a hiba amiért oda vittem nem szűnt meg. Eleinte csak meg-meg torpant a járgány. Aztán már le is állt a motorja, de tudtam újra indítani. A következő alkalommal már nem reagált a gázadásra sem, de szépen járt a motor alapjáraton. Azóta kétszer hívtam segítséget, hogy vontassanak haza. Aztán még sem kellett húzni, mert egyszer csak jó lett. beindult, mintha mi sem történt volna. A tegnapi nap szűrőket cseréltem benne, és az érintkezőket megpucoltam az elektromos dobozban. Beindult, pár percig szépen ment, aztán a videón láthatjátok a folytatást.
A szakértőknek írom, hogy 0500 hibakódot lehet villogtatni.= "Jármű sebességjeladó funkció rendellenesség" 2000 kiadású Astra G 1,7 DTI ( Isuzu ) 170.000 km van benne.
Ha valakinek van ötlete, nagyon megköszönöm.
A szakértőknek írom, hogy 0500 hibakódot lehet villogtatni.= "Jármű sebességjeladó funkció rendellenesség" 2000 kiadású Astra G 1,7 DTI ( Isuzu ) 170.000 km van benne.
Ha valakinek van ötlete, nagyon megköszönöm.
Komment