Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Na, kezd világosodni a dolog. Ilyen pólóm is van, és ebből a 2xL-es rövid. Kilátszik a kőművesdekoltázsom, ha szerelek. Szóval Légyszíves 3XL-esre átjavítani. + 1 db L-eset is írj hozzá. Köszi!
Na, kezd világosodni a dolog. Ilyen pólóm is van, és ebből a 2xL-es rövid. Kilátszik a kőművesdekoltázsom, ha szerelek. Szóval Légyszíves 3XL-esre átjavítani. + 1 db L-eset is írj hozzá. Köszi!
3XL-es (XXXL) ha jól látom nincs a palettán !
Ez az én vacilálásom tárgya is , mivel a paramétereimmel (közel 2m . 125 kg...) furcsán néznék ki az XXL -ben ... Sokszor a 3XL -es is kicsinek bizonyul , főleg ha kínai a termék (pedig szinte minden kínai már napjainkban ) kissé bizarrul mutatnék egy strech -jellegű ruhában .
Irígykedünk , irígykedünk ??? Aztán a reggeli pi.. előtt méretkezünk...
A saját , és nem egyes testrészeim paramétereire utaltam ... különben is az egyszeri öreg székely már kimondta, az ide vonatkozó igazságot : " nem annyira jól áll , de viszont gyönyörűen csüng ... "
De idézhetném az egyik kollégámat is : " nincs én velem semmi gond sem , csak egy kicsit több türelem kell hozzám " ...
Komment