Nem lesz azzal gond, mert a forgalmazó szerint, az első mosás után a kétszeresére nyúlik !
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán Fórum Póló
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem lesz azzal gond, mert a forgalmazó szerint, az első mosás után a kétszeresére nyúlik !
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCZsoltinak személyesen !http://veteran.forum.hu/attachments/...o-n-vtelen.jpg
- - - Updated - - -
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát ez így van a piacon is...ha egy kicsit szűk a próbált darab, akkor majd úgyis nyúlik...ha meg éppen kicsit bő, akkor majd összébb megy...
- 3 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHőlégfúvóval ! Ugyanis 100% poliészter,
- 3 likes
Komment
-
A héten átvételre kerülnek a pólók! Most kaptuk róluk a fotót:
Az árukat az imént utaltam el, de még több mint 1500 hiányzik a "kasszából, így kérek mindenkit, hogy utaljon, aki még nem tette, vagy aki küldte a pénzt, de nem kapott erről tőlem visszajelzést, mert akkor valami miatt nem érkezett meg. Köszönöm.
Mir-murnak pedig köszönöm a közbenjárást a gyártónál, hogy ilyen olcsón sikerült megcsináltatni, és a sok telefonálgatást, utánajárást, hogy minden rendben menjen.
Amint említettem, Mir-mur a héten elhozza őket, én pedig jövő héten megyek Keszibe, hozzám akkor kerülnek, és akkor fogom postázni azoknak, akik kérték.
- 11 likes
Komment
Komment