Részemről is rendben van. Amint kapok bankszámla számot és számlatulajdonos nevet, utalok is... Köszi
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán Fórum Naptár 2017
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Mennyi a postaköltség?
Mateapu felajánlott részéről 500ft pluszt ,a Tiszakeszi önkormányzatának szánt naptárak árába való pótlásként. 2db. naptárról van szó ! Én a saját részemről csatlakozom a kezdeményezéshez, és ha ti is így gondoljátok, jelezzétek a rendelés mellett. Természetesen nem naptáranként fizessük a hozzájárulást, hanem személyenként. Így nem jár rosszabbul, aki többet rendel. A pontos összeg akkor alakul ki, ha tudható a rendelések száma. Az eddig beérkezett igényeket jegyeztem.
- 6 likes
Komment
-
Rendben. Viszont én a posta helyett alternatív megoldást szoktam már választani. Csak egy ajánlásnak szánom a vaterafutar.hu-n keresztül elérhető foxpost csomagautomata szolgáltatást. Automatába címezve 399 Ft, házhoz pedig 790 Ft a szállítási költség. A posta meg legalább dupla áron dolgozik...
- 3 likes
Komment
-
Vaterafutár - olcsó futár, csomagszállítás, futár rendelés online
Ha itt rendeled meg a futárt - a webes felület alatt - olcsóbb, mintha közvetlenül a cégtől rendeled.
Amíg volt gtr futár, 900ft-ért házhoz vitték, súlyt sose mérték. 25kilós határba Pancsi blokkokat hozattam 2000ft alatt.
- 2 likes
Komment
-
Szervusztok!
Tartom a szavazásban is megjelölt 1 db.-ra vonatkozó megrendelésem és a Tiszakeszi önkormányzatnak szánt naptárak rám eső részét (jelenleg 500.-Ft.)..Szállítást nem kérek,-majd megkapom Tiszakeszin,ráér,-amennyiben ez így megfelelő,kérem a bankszámla számot,privátban,vagy ahogy lehet és amint arra járok átutalom (ebbe a qrva hidegbe nem nagyon akaródzik kimozdulni,de ha menni kell,-akkor menni kell,-mese nincs)..Nem is a menés annyira a macerás,-átöltözni a vademberesből,-nem tudom mi a fene van velem,piszkosul utálok napközben ruhát váltani,-lehet,hogy ez a korral jár?
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
Komment